pondělí 13. ledna 2020

Lednička do auta

Contact our specialist team now! Rubber waterproofing membrane. Oproti termoelektrickým modelům udrží obsah v chladu bez ohledu na vnější teplotu. Tyto boxy jsou typické zejména u obytných vozů, do auta se příliš nedoporučují.


Potřebují totiž odvětrávání.

Tím se však zvyšuje jejich účinnost a rychlost v chlazení. Kompresorové autochladničky jsou prvním typem aktivních chladicích boxů a jsou závislé na elektrické energii. V, Připojení do sítě 2V, kg. Chladnička Ardes je vhodná pro camping, do auta nebo kanceláře. Lednička je lehce přenositelná a jdou se do ní plechovky od piva, mléko, ale i menší potraviny.


Největší výběr cestovních ledniček do auta ! Pokud hledáte vestavnou chladničku do kamionu, kompresorovou lednici do auta , nebo jen přenosný chladící box, vše u nás najdete za nejnižší ceny.

Uchovávejte své jídlo a nápoje na cestách při správné teplotě. Při výběru se zaměřte hlavně na objem autolednice. Nakupte Lednička do auta , získejte tu nejlepší cenu na Lednička do auta na Gearbest Česko a doručení zdarma.


Termoelektrické autolednice jsme rozdělili do skupin autochladničky HOBBY, PROFI a Ostatní. Do skupiny HOBBY jsme zařadili autochladničky pro zákazníky, kteří od chladničky očekávají více, než jen získat transportní box na potraviny. Zásadou našeho obchodu s autochladničkami je neklesat pod určitou hranici kvality. Vážení zákazníci, od 16. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady.


Můžete si do ní pohodlně uložit potraviny nebo nápoje. Budete mít tak vždycky občerstvení po ruce jak na cestách, tak i na místě. Autochladničky nebo chladící boxy mají samozřejmě různé rozměry. Teploměry do auta ) Hodnocení produktu:.


Do těch nejmenších se totiž často vejdou jen plechovky s nápoji, plastovou láhev l už do nich neuložíte. Takže raději větši provedení s variabilním vnitřním uspořádáním, které lze v případě potřeby i zcela vyjmout. V sekci lednice naleznete monoklimatické ledničky, mrazáky, chladničky do auta a chladící boxy.

Kombinované chladničky a lednice obsahují prostor pro chlazení potravin a oddělený mrazák. Monoklimatické chladničky mají pouze chladící část a nemají žádný mrazák. Takáto chladnička sa vám teda osvedčí v prípade potreby aj mimo vášho auta. Možností umiestnenia kompresorových chladničiek je samozrejme oveľa viac, preto si pri výbere chladničky do auta rozmyslite, kde budete mať chladničku umiestnenú. Tato chladnička do auta je opatřena vysoce kvalitní izolací a vnitřním i vnějším ventilátorem, díky čemuž ochladí vaše potraviny až o °C oproti okolní teplotě.


Lednička je vybavena napájecím kabelem, pomocí kterého ji připojíte do elektrické sítě s napětím 2– 2V nebo V. Na ledničce najdete speciální přihrádku, kam napájecí kabel skryjete, aby. Lednička s hlukem nad dB – během noci či při práci v její blízkosti může působit rušivě Je důležité se ujistit , že je lednice správně postavena na všech čtyřech nožkách. Do osobních automobilů nebo menších prostor se hodí spíše chladící boxy a autochladničky s objemem kolem litrů.


Vybírejte si Lednice podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky