pondělí 27. ledna 2020

Vestavná trouba samsung

Tipy, Stáhnout Manuál, Kontaktujte Nás. Výjimečná flexibilita vaření. Trouba umožňuje kombinované pečení v různých režimech.


Díky inovativní technologii můžete současně používat několik technik – mikrovlnnou troubu a gril, horký vzduch nebo opékání. Spousta možností, jak mohou být. Mikrovlnná trouba vám pomůže rychle a snadno tepelně upravit vaše potraviny a hotová jídla. Vestavná trouba Dual Fan. Trouba má ventilátory, Kotri se točí opačným směrem aby bylo teplo rovnoměrně rozptylováno.


Vaše pokrmy se vaří při stejné teplotě a rychlosti. Volně stojící mikrovlnná trouba o objemu litrů nabízí stupňů výkonu. Mezi praktickými programy, které trouba nabízí, najdeme například program na jogurt a těsto. Stačí jen zvolit kategorii. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Vnitřní objem je litrů. Trouba Dual Cook se dvěma varnými zónami umožňuje nastavit různé teploty nezávisle na sobě. Přes své kompaktní rozměry vám tato trouba nabídne velký vnitřní objem l. Požadované funkce a výk. Trouba nabízí automatických programů pro zdravou přípravu vašich jídel.


Inovativní vnitřní prostor z keramického smaltu nabízí nejen antibakteriální povrch, ale také velice snadné čištění. Je vybavena programy vč. D horkého vzduchu, nebo funcí velkoplošného grilu, který je ideální pro přípravu steaků, klobás, nebo toastů. Rádi byste svou kuchyni vybavili novou moderní pečicí troubou? Trouba Samsung nabídne objem l litrů a mnoho užitečných využití.


Vestavná trouba samsung

Trouba Dual cook Flex má flexibilní dvířka, která lze otevřít buď jako horní polovinu bez ubývání tepla ve spodní části nebo klasicky bez celé bez oddělených zón. Mikrovlnky MORA nové generace se plně přizpůsobí vašim potřebám a nabídnou vám spoustu praktických funkcí i programů a jejich intuitivní ovládání. Připravte si zdravé a chutné domácí pokrmy snadno a rychle s mikrovlnnou troubou Samsung F300G. Skvělý pomocník do domácnosti z nabídky Okay elektrospotřebiče!


Inteligentní trouba Samsung FQV113T001. S funkcí Eco mode můžete významně snížit náklady na energii a to díky nízké spotřebě v pohotovostním režimu. Dostupnost zboží: Tento produkt není již v prodeji. Vážení zákazníci, tento produkt není momentálně v naší nabídce.


Rádi Vám pomůžeme s výběrem spotřebiče, ná. Není to však zdaleka jediný benefit – její obrovskou výhodou je totiž respekt k původní chuti a konzistenci pokrmů, takže budou chutnat ještě lépe než doposud. Popis: Prodám horkovzdušnou troubu Samsung rozměr trouba V60xdeska 55x55. Zasílám na dobírku po celé ČR. Funkce rychlého ohřevu, katalytické čištění, funkce měkkého zavírání, LED displej, režim Quick Heat, režimů pečení, objem l, energetická třída A, přepěťová ochrana, barva nerezová ocel, keramický interiér.


Výrobce: Samsung Electron. Nejlevnější e-shop NetObchodak. Zboží za akční ceny, slevy. Součástí příslušenství je otočný talíř o průměru 3mm.


Vestavná trouba samsung

Rychlovarná konvice Bosch TWK3A01 červená, 7l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky