úterý 15. května 2018

Propínací zástěra

Můžete si vybrat nejen klasické propínací šatové zástěry nebo květované vzory šatů, ale i barevné pracovní šaty pro různé profese. Vybrat si můžete i pracovní šaty pro uklízečky, které vhodně doplňují vzhled pracovních oděvů. Příjemná propínací halena - zástěra s krátkými rukávy, které jsou stejně jako límec z jednobarevného kontrastního materiálu.


Vhodná jako domácí oděv či pracovní oděv do obchodu, apod. Pracovní oděvy - pracovní pláště a pracovní zástěry pro kuchaře, řezníky i svářeče za nízké ceny. Tato propínací zástěra boduje zeštíhlujícím proužkovaným vzorem a kontrastními lemy na ramenou a obou nakládaných kapsách.

Zapínání na knoflíky po celé délce. Propínací zástěra s vetkaným kostkovaným vzorem, kontrastními lemy na ramenou a kapsách. Výstřih do V, knoflíková lišta, princesové švy a ozdobné pásky vzadu. V bocích jsou našité prostorné kapsy. Celá zástěra je propínací na knoflíky.


Už žádné fleky na oblíbeném tričku! Vybírejte si Zástěry podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Jsme malá firma, která nabízí osobní a vstřícný přístup ke každému, bez ohledu na velikost zakázky.

Máte zájem o nestandardní výrobek? S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Popis: klasická a stále oblíbená a jedinečná propínací zástěra. Nová, nikdy nebyla nošená zástěra , která však nemá uvedenou velikost.


Nabízíme ve třech délkách. Propínací kostkovaná zástěra : vVyberte si ze široké nabídky oblečení na vyprodej-slevy. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti cookies. Ubrusy, utěrky, prostírání… Pořídíte je za pár korun, ale s jejich pomocí svou kuchyň doladíte do posledního detailu. Proti zašpinění a promoknutím je vhodná pracovní zástěra z PVC.


Pohliníkovaná pracovní zástěra určená pro pracoviště s extrémními teplotami. Stylové zástěry a praktické chňapky. Ukažte jídlu už při vaření, že ho máte rádi.


Oblékněte se do stylové zástěry, která nejen ochrání vaše šaty před znečištěním, ale zároveň vám bude slušet. Společnost BONNO GASTRO SERVIS s. Pro gastronomické, lázeňské a zdravotnické provozy v celé České republice zajišťujeme komplexní dodávky potravin, nápojů, pracovních oděvů, obuvi, mycích a čisticích prostředků. Střih Butterick na dámský historický kostým - propínací šaty, zástěra a čepeček z eduardovského období.


Dámská, bavlněná zástěra , krátká, bez rukávů, propínací -různé vzory, Vel.

BONASTYL - BRIGITA kvalitní šatová silonová zástěra. Velikost 4 Barva odstín fialové. Tento materiál se velmi dobře udržuje a rychle schne. Kojenecký propínací svetr pro dívky. Svetřík je v červené barvě.


Značka Minoti se soustředí na výrobu a distribuci oblečení a doplňků pro děti. O svůj úspěch se zasloužili především díky kvalitě vyráběných produktů. Klasická šatová zástěra - DEDERON.


Domácí slušivá zástěrka pro všechny generace. Starý dobrý DEDERON se vrací :-) Stále oblíbená a stále jedinečná propínací zástěra. Výstřih ve tvaru V a průramky jsou lemovány bílou lemovko. EMIPO Pracovní zástěra Roboman.


Zástěrku děti využijí nejen ve škole na výtvarné výchově, při různých pracovních činnostech nebo v modelářském kroužku, ale maminky ji ocení i při zájmových činnostech svých dětí doma nebo mimo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky