pondělí 7. května 2018

Whirlpool mikrovlnná trouba vestavná

Whirlpool mikrovlnná trouba vestavná

Inteligentní mikrovlnná trouba s 6. Podle nich přizpůsobuje svůj výkon, čímž vám ušetří energii a ještě zajistí. Stačí na několik vteřin stisknout určená tlačítka a trouba uzamkne možnost změnit systémová nastavení. A navíc - díky aplikaci 6th Sense Live můžete tuto funkci aktivovat i vzdáleně pomocí svého chytrého telefonu či.


Whirlpool mikrovlnná trouba vestavná

Na co se tedy zaměřit při výběru? Zvládne jak mikrovlnný ohřev pokrmů, tak rozmrazování a pečení na grilu. Na elektronickém ovládacím panelu můžete volit mezi klasickým mikrovlnným ohřevem, pečením na grilu a nebo rychlé rozmrazování Jet defrost. Na vrchu křupavé a uvnitř šťavnaté. Sama nastaví parametry přípravy podle zvoleného druhu jídla a jeho hmotnosti.


Mikrovlnná trouba disponuje technologií 6. Whirlpool - poznáte rozdíl. Zaujme nejen svým stříbrným provedením a moderním designem Absolute, ale především svými funkcemi. Detail produktu Do obchodu.


Kč Franke FMW 2CR G BM. Výhody: design ABSOLUTE technologie 6. Vestavná multifunkční mikrovlnná trouba Technologie 6. Celkový design je nenápadný, takže trouba hravě zapadne do kterékoliv kuchyně. Otočný knoflík doplněný o tlačítka zajišťuje jednoduché a srozumitelné.


Automatické programy pro přípravu Pizzy, masa, zeleniny, těstovin, brambor, ryb, popcornu a ohřevu nápojů. Crisp, gril, JetStart,. Stačí jen zvolit kategorii a hmotnost, ostatní zabezpečí mikrovlnka. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Výkonná mikrovlnná trouba patří mezi základní vybavení kdejaké moderní kuchyně.


Stock and Ready to Ship. Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Find great deals on eBay for whirlpool and samsung. Na panelu najdete šikovné tlačítkové ovládání s přehledným černobílým displejem.


Bezpečné použití zajišťuje dětská pojistka nebo zvuková signalizace ukončení ohřevu. Tato mikrovlnná trouba je dodávaná se speciální nádobou určenou pro vaření v páře, takže si můžete zdravě připravit různé druhy potravin, například brambory a zmraženou rybu, nebo zeleninu najednou a bez jediné kapky oleje. Výkon mikrovln je 750W a výkon grilu je 700W. Moderní vestavná mikrovlnná trouba. Pomůže vám rychle a bez námahy ohřát obě ale například také rychle rozmrazit pečivo.


Whirlpool mikrovlnná trouba vestavná

Tento vestavný model je přitom určený pro umístění do horní skříňky (stačí hloubka skříňky cm). Rozmrazuje potraviny až 7-krát rychleji než jiné rozmrazovací funkce. Stačí zvolit druh potraviny a její hmotnost a funkce Jet Defrost se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky