středa 16. května 2018

Dvojumyvadlo se skrinkou

Skříňka s umyvadlem do koupelny. Keramické umyvadlo se skříňkou v jednom balení. Přinášíme oblíbený design v nižší cenové hladině v provedení a vybavení. Vodovodní baterie a sifon není součástí dodávky, vybrat si však můžete dle vašeho vkusu z naší široké nabídky.


Nabídka skříněk pod umyvadlo o šířce 1- 1cm. Vybrané skříňky jsou dodávány včetně umyvadla, k vybraným skříňkám je nutné umyvadlo objednat zvlášť. K ochraně zdraví zákazníků slouží také nová bezpečnostní opatření přijatá zásilkovými a doručovacími službami. Chcete-li mít Vaši koupelnu perfektně sladěnou, prohlédněte si. Dvojumyvadlo se skříňkou vám nabídne spoustu úložného prostoru.


Koupelnová skříňka pod ním může být řešena tradičními zásuvkami i otevřenými policemi. Mnohdy kombinuje více typů poliček dohromady a umožňuje tak efektivní uložení všech nezbytností. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Umývadlá so skrinkou - Vďaka skrinke umiestnenej pod umývadlom získate ďalší úložný priestor a zároveň elegantne zakryjete sifón. Zařizujete koupelnu a sháníte koupelnovou skříňku s umyvadlem?


Závěsná koupelnová skříňka je praktická a usnadní čištění podlahy. Díky nim i tuto skříňku pohodlně sladíte s dalším nábytkem ve své koupelně. Nejlepší koupelnové umyvadlo je takové, o kterém při používání ani nevíte. Mačkáte se každé ráno u jednoho umyvadla? Co si pořídit dvojumyvadlo ? Anebo nevešly by se vám dvě umyvadla vedle sebe?


Z pohledu uživatelského pohodlí jsou vždy praktičtější dvě umyvadla vedle sebe, ale v mnoha případech se do koupelny prostě nevejdou. Kromě lepší ceny vám poskytnou i jistotu, že umyvadlo bude sedět na skříňku pod umyvadlo. Zvolte menší koupelnový nábytek do menší koupelny, případně dvojumyvadlo se skříňkou do větší koupelny. K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s. Nábytkové dvojumyvadlo ze série Traffic od firmy KOLO.


V balení není sifon ani baterie. Umyvadlo nemá otvory pro baterie. Prezrite si široký sortiment umývadlových skriniek, ktoré sú určené na montáž umývadla. Výber vhodného umývadlá potom uľahčí ponuka súvisiacich produktov.


Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné pro Vámi zvolenou prodejnu OBI. Všechny uvedené ceny jsou v českých korunách vč. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Pokud si přejete dvojumyvadlo se skříňkou, prolistujte nejprve příslušnou sekci koupelnového nábytku a pak v záložce „příslušenství“ hledejte správný typ dvojumyvadla, který je se skříňkou kompatibilní.


Získáte tím větší prostor pro hygienu a více místa pro odkládání maličkostí. Zároveň se dvojumyvadlo stane dalším designovým prvkem, který doladí Vaší koupelnu. Zakoupili jste si do koupelny náš nábytek a nevíte si rady s montáží umyvadlové skříňky či připojením umyvadla? Potom shlédněte náš návod.


Kompletní nabídku nábytku do. Niektoré sú vybavené mechanizmom spomaľovacích pántov, niektoré sú zákazkové a vyrábajú sa podľa Vašich požiadaviek. Pozrite si náš široký sortiment skriniek pod umývadlo a ostatných úložných priestorov pod umývadlo za skvelé ceny. Vybrať si môžete z mnohých dizajnov, štýlov a farieb a zo súprav s jedným či dvoma umývadlami. S našimi štýlovými kúpeľňovými skrinkami s umývadlom bude mať každá vec svoje miesto.


V nabídce je naleznete od výrobců SAPHO, SIKO, odborník INTEDOOR aj. Některé jsou opatřeny mechanismem zpomalovacích pantů, některé jsou zakázkové dle Vašich požadavků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky