pátek 11. května 2018

Chlazení vína

Kvalitní chlazení na pivo a víno je vedle výčepu na pivo nezbytným základem každé restaurace, baru a vinárny. Přinášíme stylové, funkční bezúdržbové chlazení vína pomocí naší chladící bedýnky vytvořené z masivního dřeva a nerezové oceli. Kvalitní víno si zaslouží stylovou a moderní prezentaci při ideální teplotě. Výčepní zařízení a technika pro čepování vína , piva i dalších nápojů.


Dodáváme suché i vodní chlazení od českého výrobce zn. Chladící technologie pro řízení kvašení a vymražování moštů.

Chlazení na sudová i lahvová vína pro vinotéky a restaurace. Vše funkční a odzkoušeno. Pro menší vinaře opravdu ideální. I přes vysoké okolní teploty krásně zvládalo chladit bez problémů. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Pro chlazení vína lze použít i klasické chladící agregáty ty však jsou mnohem hlučnější a mají vyšší spotřebu el. Standardní klimatizační jednotky nejsou pro chlazení na 12°C použitelné umožňuji chlazení maximálně do 18°C vnitřní teploty. Nádoba na chlazení vína poslouží při servírování vína či sektu a zároveň bude luxusním doplňkem vašeho baru.


Dvojitý plášť z nerezu zajistí teplotní stabilitu vnitřního protředí a vy budete jen a jen.

Chladírny, mrazírny a zmrazovací boxy pro potravinářskou výrobu Dodávky nerezových chladicích desek např. Systémy řízeného kvašení pro výrobu vína Temperování výrobních prostor dle požadavků hygieniků a předpisů EU Vodou a vzduchem chlazené chladiče vody a nemrznoucích směsí pro potravinářskou, chemickou. Jelikož začínáme, hledáme opravdu něco levného a funkčního (případně na dvě splátky) do začátku. Text inzerátu Pro novou vinotéku sháním levné chlazení na víno.


Vína mladého zrání kvašená za pomoci řízeného kvašení tzn. U této metody řízeného kvašení se u vín dosahuje vyššího obsahu celkového alkoholu, a to důsledkem vzniku menších ztrát. Návrh chladicího zařízení provádíme vždy pro potřeby dané aplikace s optimalizací ekonomiky provozu. Vinip přímo sudová vína nedováží, ale obchoduje s nimi jako prostředník a dodavatel vinoték. Společnost prodá asi tisíc litrů měsíčně.


Pokud zákon projde, bude zvažovat žaloby na stát. Drahé chlazení a přestavby. Také požadavek na chlazení sudového vína je podle prodejců nesmyslný. Dezinnfekční prostředky. Každý druh vína vyžaduje uskladnění při správné teplotě i vlhkosti.


Pořiďte si od naší firmy chlazení vinoték a mějte vždy po ruce dokonale vychlazená vína. Nemusíte být zkušenými znalci vína , abyste věděli, že se červené podává spíše teplejší, zatímco bílé vychlazené. Pokud si však s takto obecnou poučkou nevystačíte, ponořte se s námi do problematiky chlazení vína o něco hlouběji. Předpokladem vynikajícího zážitku z chuti a vůně je ovšem správná teplota tohoto jedinečného alkoholického nápoje.


Stylová nádoba na chlazení vína.

Postříbřeno pro dokonalý lesk. Gastrotechnika - výčepní a chladící zařízení, sodamakery, stáčení vína , párty chlazení , pivní chlazení. Veškeré vybavení z gastrotechniky, které potřebujete při provozu restaurací, kaváren nebo obchodů nabízíme v našem obchodě s veškerým příslušenstvím a za velice přijatelné ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky