pondělí 21. května 2018

Mlynek na ovoce

Jak vybrat mlýnek na ovoce. Klasický mlýnek na ovoce byl dříve součástí většiny domácností. Mlýnky určené na mletí ovoce jsou pouze ruční, ovoce ale můžete odšťavnit také pomocí elektrických.


V katalogu nemáme podrobnější informace o mlynek na ovoce. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Litinový odšťavovací mlýnek na ovoce se stane vaším šikovným pomocníkem při přípravě domácí ovocné šťávy a marmelád. Je ideální pro zpracování drobného ovoce , jako jsou maliny, ostružiny, rybíz, jahody.


Elektrický drtič na zeleninu a ovoce. Podrtí jablka, hrušky, hrozny, švestky bižalmy jakož i jiné druhy ovoce a zeleniny. Drtič posadíte na sud na kvas, nebo přímo na lis na ovoce a ovoce se semele přímo do sudu na majču nebo do lisu na moštování. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Odšťavovací mlýnky na ovoce na Alza. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů mlýnek na ovoce.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Tento mlýnek je ideální pro zpracování drobného ovoce (jako maliny, ostružiny, rybízy, jahody,…). Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Hodí se na všechny druhy ovoce a šťavnatou zeleninu. Použijete i pro zeleninu.


Jednoduše připevníte k pracovní desce a již ovoce melete a pasírujete. Získáte šťávu oddělenou od slupek, jadérek a kousků ovoce. Mlýnek na ovoce je vyroben z kvalitního materiálu a zaručuje maximální zpracování surovin s minimem nevyužitých odpadních látek. Výsledná šťáva si zachovává všechny hodnotné látky, včetně enzymů. Při použití měkkého ovoce připraví pyré nebo hustou šťávu.


Mlynek na ovoce

Ovoce i zelenina si zachovávají velké množství vlákniny. Pro odšťavňování se využívá šneková hřídel. Vylisovaná šťáva odtéká bočním otvorem v. Mechanický mlýnek na odšťavňování vylisuje šťávu téměř ze všech druhů ovoce a zeleniny. Nevhodný do myčky na nádobí. Můžete si na něm i rychle nastrouhat suroviny na zeleninový salát nebo udělat zeleninové či ovocné pyré pro děti.


Až skončí podzimní sklizeň, využijete ho k přípravě karbanátků, sekané, hamburgerů, párků, masových knedlíčků, a dokonce i vánočního cukroví. Díky odšťavňovacímu mlýnku na ovoce vyrobíte tak snadno a rychle výtečné domácí šťávy a marmelády. Celokovový ruční mlýnek. V horní části mlýnku je násypka navazující na podlouhlé tělo mlýnku, které je opatřeno z boku výtokovým otvorem na šťávu a na konci otvorem pro vylisované zbytky ovoce.


Klika je na opačném konci těla mlýnku. Vetší pecky je nutno odstranit před vložením do lisu. S tímto mlýnkem ale zvládnete i skvělou domácí pomazánku a mlýnek umí namlýt i křehkou zeleninu a ovoce , vařené maso, ryby, sýr nebo třeba suché pečivo. Díky lisu na ovoce a zeleninu si také připravíte domácí šťávu plnou vitamínů a zdraví prospěšných látek.


A to vše pohodlně a bez zbytečné práce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky