čtvrtek 10. května 2018

Plastové kelímky

Vážení zákazníci, s ohledem na aktuální dění v ČR v souvislosti s koronavirem, si Vás dovolujeme upozornit, že od 16. Prodáváme plastové vratné kelimky : vratné kelímky , vratné kelímky na pivo, plastové krýgle s uchem, vratné kelímky na nealko, vratné kelímky na koktejly, vratné kelímky na sekt, vratné kelímky na víno, vratné kelímky na lihoviny, vratné kelímky na kávu, vratné kelímky na svařák, plastové talíře. Náš velkoobchod nabízí na českém trhu plastové obaly a plastové kelímky.


Zaměřujeme se na netradiční a zábavný design, který zaujme, prodává a je vždy reprezentativní. Díky našemu týmu pracovníků s dlouholetými zkušenostmi jsme zárukou kvalitních.

Barevné potisky dodají plastovým kelímkům atraktivnější vzhled a lidé si z nich nápoje hned lépe užijí. Prodávame vratné plastové kelimky : vratné kelímky , vratné kelímky na pivo, plastové krýgle s uchem, vratné kelímky na nealko, vratné kelímky na koktejly, vratné kelímky na sekt, vratné kelímky na víno, vratné kelímky na lihoviny, vratné kelímky na kávu, vratné kelímky na svařák, plastové talíře. Podívejte se na naši nabídku plastových kelímků.


Zahrnuje standardní kelímky za nízké pořizovací ceny, velmi kvalitní kelímky z materiálu PET, dokonalé plastové pohárky na alkohol nahrazující sklo a Party kelímky s pestrými potisky. Mají neobyčejně dlouhou životnost. Navíc jsou vyráběny z běžných plastových odpadů z domácností ( kelímky od jogurtů, láhve od šampónů, igelitové sáčky atp.).


Jejich použití tak přispívá k využívání druhotných surovin. Acti Pack, Actipack, PET obaly, plastové obaly, PET lahve, PET kelímky , lahve z plastu, kelímky z plastu, kelímek z PET, lahve z PET, kelímky pro kosmetiku, kelímky pro zdraví a krásu, lahve pro kosmetiku, lahve pro produkty zdraví a krásy, kelímky pro potravinářský průmysl, kelímky pro potraviny, lahve pro potravinářský průmysl, plastové obaly pro osobní hygienu.

Opakovaně použitelné kelímky (vratné kelímky ) mají vysokou užitnou hodnotu jak pro konkrétní akci, tak pro každodenní používání. Využijte šanci a použijte naše kelímky jako reklamní médium s vysokou účinností. Toggle navigation Toggle navigation Toggle search. Party stolování efektně dozdobí vhodné party doplňky.


Nabízíme cenově výhodné bílé a transparentní kelímky , velmi pevné kelímky z PET materiálů a kvalitní krystalové pohárky na alkohol. Jistě oceníte bohatou nabídku kelímků na kávu a horké nápoje. Plastové a papírové kelímky. Papírové kelímky na kávu nakoupíte v ucelené řadě potisků a barevné plastové kelímky pak jistě oceníte při.


Zatravňovací plastové rošty, kelímky , kbelíky i další plastové výrobky. Mezi hlavní výrobní programy jsou zatravňovací plastové rošty, kelímky a kbelíky pro potravinářský, chemický, stavební a jiný průmysl ve velmi širokém rozmezí velikostí,tvarů a barev. Naším hlavním cílem jsou nízké ceny, týdenní rozvoz.


Internetový obcho v jehož sortimentu naleznete nejen papírové a plastové obaly, ale také BIO sekci, nebo čisticí a mycí prostředky. Jsou oblíbené k podávání limoná ovocných šťáv i alkoholických nápojů - piva v případě větších kelímků, slivovice, vodky a jiných tvrdých alkoholických nápojů v případě menších kelímků. Výborná pomůcka na výrobu různých velikonočních a vánočních dekorací - mramorovaných kuřátek (viz foto - ukázka), andílků, figurek člov.


Příslušenství a zásobn. Kelímky bioplastové PLA. Tisk na vratné plastové skleničky a kelímky.

Vlastní motiv nebo logo lze individuálně přizpůsobit a dát plastové skleničce nebo kelímku osobitý rozměr. Vyberte motiv, text a barvu a působivě ukažte svůj osobní styl. Ukažte svou jedinečnost! Termo kelímky z pěnového polystyrenu a papíru, bílé nebo s potiskem.


Jednorázové kelímky vám ušetří práci s mytím nádobí a zároveň umožní pohostit stovky lidí, aniž byste museli nakupovat skleničky. Tématické papírové a plastové kelímky - Ubrusy, stolové šerpy, papírové talíře, kelímky , brčka, plastové sklenice, ubrousky, jmenovky pro slavnostní příležitosti. V této kategorii naleznete různé druhy obalů na kosmetiku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky