čtvrtek 24. května 2018

Shaker na drinky

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Chystáte párty nebo si doma rádi mícháte drinky ? Tento automatický shaker Vám usnadní práci! Stačí, když dáte do nádobky potřebné ingredience, dáte na shaker víčko a zmáčknete tlačítko.

Ingredience se Vám skvěle promíchají a budete moci podávat své lahodné drinky. Když si máte představit typického barmana, rozhodně mu nebude chybět shaker. Některé drinky byste bez shakeru ani neumíchali (třeba drinky Piña Colada či Tequila Sunrise). Jeho použití je vesměs celkem jednoduché.


Potřebné ingredience vložíte do shakeru, svižně protřepete a nalijete do sklenice. Je vhodný jak pro amatéry, tak i pro profesionály k použití v restauracích, barech, diskotékách, a dalších gastronomických zařízení. Největší výběr barmanských šejkrů.


Shaker – šejkry na koktejly - Barman.

Nabízíme kompletní vybavení barů, restaurací a kaváren. Klasický shaker na proteín, gainer, alebo iné potravinové doplnky je základnou výbavou pre všetkých športovcov venujúcich sa fitness. Na lepšie rozmiešanie nápojov často býva súčasťou šejkra miešacia mriežka a niektorí výrobcovia pridávajú aj miešaciu guľôčku.


Ich použitie je veľmi jednoduché. Originální recepty a podrobné návody na míchané nápoje, koktejly a drinky Tropické, včetně jejich složení a přípravy! Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Koktejly a lahodné drinky ve vás vyvolají touhu po létě, sluníčku a zábavě. S krásnými shakery z naší nabídky si budete i doma připradat jako profesionální barman v baru na pláži.


Do 2- 2ml vody nasypte 4-vrchovatých polévkových lžic nápoje a důkladně zamíchejte. Využít můžete náš originální Mixit shaker. TIP: Dávkovat můžete také pomocí shakeru - nasypte prášek těsně nad rysku 1ml, dolijte 2ml vody a promíchejte. Nádoba z matné nerezové oceli je přilnavá a udržuje nápoj v chladu.


Naše recepty na miešané drinky , ktoré si budete môcť spraviť aj vy. Všetky naše recepty nižšie sú na obľúbené alkoholické drinky a vyhľadávané miešané nápoje. Máme spoustu chutných receptů koktejlů od zručných barmanů.


Nezáleží na tom, jestli hledáte klasický koktejl nebo něco speciálního, máme recepty míchaných drinků pro všechny chutě a příležitosti.

Podle velikosti se drinky dělí na krátké do 10cl, střední do 20cl a dlouhé, které mají až 30cl. Long Island Ice Tea, který kombinuje velké množství alkoholu. Nie vždy však natrafíš na kaviareň, kde podávajú letné drinky bez zbytočného pridaného cukru či sladených sirupov. Ak si nie si istá, odolaj pokušeniu vysedávania na terase pri sladkom drinku a radšej si takýto sprav doma. Ponúkame ti nápadov na letné tekuté osvieženie.


Ktorý z drinkov sa stane tvoj obľúbený? Na shakeru najdete celkem šest receptů s měrkami, s pomocí kterých bude míchání vašich oblíbených koktejlů hračka. Překvapte přátele na domácí party a namíchejte drinky podle jejich chuti. Nerezové kyblíky na led a shaker na koktejly - díly.


Sada nerezových kyblíků a shakeru na koktejly pro všechny, co si chtějí užít párty naplno. Sada sklenic na lahodné nápoje a drinky Diamond od známého výrobce Bormioli Rocco ozdobí každý sváteční stůl svou elegancí. Ať už Margaritu, Bloody Mary, Manhattan, Dry Martini nebo Daiquiri, rozjeďte svou party na plné obrátky s klasickým shakerem na koktejly BOSTON SHAKER. Design a vzhled připomína luxusní broušený diamant.


Sklenice na chlazené nápoje i míchané drinky budou skvělým doplňkem rodinných setkání nebo posezení s přáteli. Recepty na míchané nápoje, koktejly a drinky Na portále eBar. Každý drink navíc můžete hodnotit, komentovat nebo jednoduše ukázat svým přátelům na sociálních sítích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky