středa 23. května 2018

Filetovací nůž na ryby

Při filetování ryby se špička nože bokem dotýká pracovní podložky, zatímco druhou rukou (dlaní) přidržujeme filet, a pouze při řezu můžeme tlakem na nůž přesně vézt linii řezu mezi kůží ryby a masem. Pomocí filetovacího nože perfektně nakrájíte třeba plátek uzeného lososa jako profík. Filetovací nože jsou určeny zejména k přípravě rybích pokrmů. Nože pro filetování mají užší a delší čepel a dobře padnoucí rukojeť.


Do nabídky SAF rybolov pro vás vybíráme to nejvhodnější řešení z kategorie filetovacích nožů na ryby. Pro účely filetování mořských ryb jsme do sortimentu zařadili nože F.

Dick s poloohebnou čepelí, která je dostatečně tuhá na podřezávání a odkrvení ryb přímo v lodi a. Najděte si ideální nůž pro Vaše použití, filetovací nebo pracovní. V nabídce najdete také nejrůznější kleště potřebné pro výrobu montáží a nůžk. Zavírací rybářské nože a nože na filetování ryb od francouzského Opinelu a tuzemského Mikovu. Užitečný nůž pro každého kdo na ryby chodí, nebo je připravuje.


Po letech zpracovávání ryb klasickým nožem jsem se rozhodl pořídit a vyzkoušel konečně klasický filetovací nůž. Volba padla na dva výrobky konkurenčních značek a to sice Rapala a. Classic Superflex filetovací nůž na ryby s koženým pouzdrem. Filetti Martef filetovací nůž na ryby s koženým pouzdrem.

Dick Red Spirit, která je určená (nejen) profesionálům. Dosáhli jste na dopravu ZDARMA! Tenká a pružná čepel je určena k filetování ryb. Nůž je pečlivě zakalený a vybroušený. Součástí balení je ochranné pvc pouzdro.


Většinu sortimentu máme skladem. Zboží můžete vrátit do dnů. V případě potřeba vám rádi poradíme - sami jsme vášnivý rybáři. Nerezový filetovací nůž Berkley s dřevenou ručkou, s pružnou čepelí včetně hnědého pouzdra na opasek a brouskem.


Tento nůž doporučujeme na filetování drobných ryb jako jsou okouni, jelci, malí candatí nebo štiky. Filetování ryb je specifická činnost, která vyžaduje speciální filetovací nože. Na nože se používá nerezová čepel, která je pružná a díky které je práce velmi pohodlná.


Důležitá je také rukojeť, která se bezpečně drží. Při práci jsou ruce mokré a špinavé, proto je bezpečný úchop velmi důležitý. Nůžky na ryby Fiskars pro snadné porcování ryb. Vážení zákazníci, na základě doporučení vlády ČR a na žádost našich přepravců vzhledem k šíření viru COVID-jsme nuceni u některých druhů přepravy zakázat způsob platby dobírkou.


Nakupujte u profesionálů. Rychle, kvalitně a za super ceny do hodin.

Luxusní filetovací nůž s novou extra flexibilní čepelí (10cm) je vhodný pro filetování a zpracování menších ryb. Díky dokonale hladké, ostré a extra flexibilní čepeli z chromové nerez oceli bude vytvoření krásných rybích filet dílem okamžiku. Nepostradatelný pomocník pro každého milovníka ryb. Lze jednoduše poznat dle nápisu na čepeli - flexibel. Zobraz detailní popis 32Kč.


Nůž na ústřice - se záštitou. Kuchynské nože) Hodnotenie produktu:. K porcování různých druhů ryb je vhodný velmi pružný filetovací nůž , který lze rovněž využívat jako speciální nůž k odstraňování rybí kůže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky