čtvrtek 24. května 2018

K čemu je proteinový nápoj

K čemu je proteinový nápoj

Proteinový prášek dodá dostatek bílkovin, ale nezvýší příliš kalorický příjem. Na proteinovém prášku přitom není nic zvláštního. Pokud si vyberete správný proteinový nápoj , dochází při pití k vysokému příjmu bílkovin bez dalších sacharidů a tuků. Jelikož je trh přesycen firmami, jejichž nabízené zboží jsou proteinové produkty, je dobré sledovat jejich složení.


V článku prozradíme, jaké výhody ti přinese zařazení proteinového nápoje do jídelníčku! Protein je prášek, ze kterého se nejčastěji zhotovuje proteinový nápoj. Ten vzniká smícháním proteinu s mlékem, anebo vodou.


K osobitějším receptům pak patří smíchání s ovocným džusem, anebo samotným ovocem. O proteinu by vám nejlépe básnili kulturisté a osoby v oblasti fitness. Právě ti svůj život zasvěcují, kromě jiných přípravků, zrovna proteinu na. Pokud tedy například víte, že jste to při obědě se sacharidy a (nebo) s tuky trošku přehnali, pomůže vám proteinový nápoj celkovou denní bilanci vykompenzovat. Nebo je vám jasné, vaše „snídaně, dopolední svačina ani oběd nebyly na bílkoviny bohaté tak, jak by měly být.


K čemu je proteinový nápoj

Díky nápojům urychlíte růst svaloviny, avšak pouze po skutečném tréninku. Věděli jste, že díky proteinům lze taky hubnout? To si ale žádá správný jídelníček. Podívejte se, proč nápoje pít a jak je vybrat. Všeobecně jsou tyto nápoje známé hlavně z oblasti kulturistiky a fiteness.


K čemu slouží proteinový nápoj ? Pokud tedy chcete cvičením dosáhnout zpevnění a nabytí svalové hmoty, je dobré si ze svého jídelníčku spočítat, kolik gramů bílkovin denně přijmeme. Je vhodné pak do něj přidat dávku maltodextrinu. Proteinový nápoj s vysokým procentem obsahu bílkovin můžete užívat i po tréninku. Maltodextrin tvořen polymery Dextrózy, jeho výhodou je velmi rychlá vstřebatelnost a následné pozvolné uvolňování do krve. Musíte si uvědomit, že tvrdým tréninkem vzniká sacharidová a proteinová deplece (úbytek) ve svalech, svalový glykogen je použit v játrech pro výrobu energie, a tím vzniká glykogenový deficit.


K čemu je proteinový nápoj

Jak už vypovídá samotný název, proteinový nápoj obsahuje proteiny neboli bílkoviny, které jsou nutné pro stavbu svalové tkáně. Vhodný zdroj bílkovin - proteinový nápoj ). Některé osoby mohou být citlivé na laktózu, která se v některých proteinech objevuje. Pak vyzkoušejte instantní proteinový nápoj Proslim, který zvládnete připravit během několika minut.


Je k dostání hned v několika atraktivních příchutích, takže se nemusíte bát, že by vás začal nudit. K ČEMU slouží IONŤÁK a další nápoje? Výborný proteinový nápoj do minut. Nedoporučuji kupovat žádné levné produkty.


Bývají na bázi kaseinu, což je méně kvalitní mléčná bílkovina, většinou také obsahují plno umělých barviv a sladidel. Pokud jste často na cestách, nebo máte hektický pracovní den, budou se vám hodit ochucené proteinové nápoje balené po jednotlivých porcích. Mají skvělou chuť a navíc je snadno a rychle připravíte. Využíváte proteinový nápoj na vaření nebo dáváte přednost většímu balení?


Ak ste často na cestách, alebo máte hektický pracovný deň, budú sa vám hodiť ochutené proteínové nápoje balené po jednotlivých porciách. Majú skvelú chuť a navyše ich ľahko a rýchlo pripravíte. Kdekoľvek a kedykoľvek. Využívate proteínový nápoj na varenie alebo dávate prednosť väčšiemu baleniu? Pomůže vám udržet štíhlou linii, nebo zhubnout a eliminovat sacharidy a tuky.


K čemu je proteinový nápoj

Jak připravit proteinový nápoj ? Zapomeňte na zdlouhavou přípravu, proteinový prášek stačí rozmíchat ve vodě nebo mléku, a je hotovo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky