pátek 11. května 2018

Plastové barely

Plastové sudy a barely , PK Group. Prodáváme barely o objemech 20l, 30l, 50l a plastové sudy o objemu 120l a 220l. Nejprodávanější barely.


Nabízíme plastové nádoby - plastové sudy na vodu, plastové sudy na kvas, plastové sudy na víno, přepravní sudy, zahradní sudy, nádoby na vodu, kádě na vodu, kádě na zahradu, vinařské kádě, rybářské kádě, plastové barely , plastové konve. Uvedené sudy a kádě jsou skladem. Sudy jsou čisté a vhodné na kvas, me zrní a jiné.

Vaše krstné meno Vaše priezvisko Vaša e-mailová adresa Príjemca e-mailu Doplňujúca správa Zhromaždené osobné údaje z toho formuláru podliehajú predpisom Manutan Group. Ak sa chcete dozvedieť viac o svojich prá. Sudy, barely na vodu produktov Sudy sa na záhrade najčastejšie používajú na zber dozretého popadaného ovocia, ktoré sa neskôr použije na vypálenie domácej pálenky. Vyberajte z 1inzerátov.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Vyznačujú sa veľmi silnými stenami a robustným prevedením.

Preto na tieto nádrže poskytujeme záruku rokov. Súčasťou dodávky je veko a plastový výpustný kohútik. Odolné plastové nádoby pro použití v domácnostech i firmách.


Sudy, barely a nádoby v naší nabídce jsou vhodné pro přepravu a skladování menšího až středně velkého množství sypkých, pastovitých nebo kapalných látek. Uplatnění nalézají plastové nádrže především v chemickém a potravinářském průmyslu. Dle typu použití se liší i nabídka, ve které máme sudy se šroubovacím či odnímacím víkem a sudy typu L-Ring (pevné víko, které nelze odendat). Zásobování firem plastovými obaly.


Prodáváme a vyrábíme plastové lahve a různé obaly na veškeré použití. Prodej realizujeme od 1ks a rozvážíme po celé republice. Lahve a kanystry dodáváme výrobcům čistících prostředků a kosmetiky. Nabízíme Vám plastové sudy 120l a 220l, dále barely 2a 50l za akční ceny s dodáním ihned.


Vše splňuje také atest pro styk s potravinami. Neváhejte nás oslovit o lepší cenu pro větší množství. Vhodné pro skladování potravinářských i nepotravinářských produktů. Výhodou plastových sudů je vodotěsnost a vzduchotěsnost.


Sudy Morava provádí výkup, nákup a prodej plastových sudů, barelů, kádí, všech typů IBC kontejnerů a náhradních dílů nových i použitých. Dále sudy opravujeme i rozvážíme. Nabídku nejlevnějších produktů seřazených podle ceny naleznete v kategorii levné Sudy a barely na vodu.

Nabídku našich zlevněných produktů naleznete v kategorii Sudy a barely na vodu výprodej. Produkty v akci naleznete v kategorii Sudy a barely na vodu akce. Hygienicky neškodné plastové kanistre s držadlami a otočným uzáverom. Spĺňajú podmienky pre styk s potravinami – vyhlásenie o zhode. Splňují podmínky pro styk s potravinami - prohlášení o shodě.


Barely jsou vyrobeny z vysokohustotního polyetylenu. Využití plastovchý barelů je velmi široké. Slova pro vyhledávání: plastové sudy a barely , plastový barel, plastové barely , plastový barel 50l, plastové barely 50l, plastové sudy a barely bazar, použité plastové barely s víkem, plastové barely s víkem. Stohovatelné plastové kanystry jsou vhodné ke skladování a přepravě kapalných látek v chemickém, farmaceutickém, potravinářském průmyslu či zemědělství. Rozhodnúť sa pre nás je dobrá voľba!


Vyrábame rôzne produkty iba z prvotriedneho plastu, kvalitné bazény, nádrže na vodu, vodomerné, kanalizačné a prečerpávacie šachty, žumpy ale i rôzne atypické výrobky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky