úterý 22. května 2018

Sencor indukční vařič

Sencor indukční vařič

Hodí se ta nejen do menších bytů, ale i na chalupy nebo studentské koleje. Minimální tepelné ztráty (účinnost více než ). Speciální sklokeramický povrch pro snadnou a hygienickou údržbu. Dvouzónový indukční vařič s nezávislou regulací. Díky svým schopnostem a výbornému poměru cena, kvalita, výkon, se stal produktem roku spotřebitelského hodnocení.


Sencor indukční vařič

Sklokeramická indukční varná deska studená na dotyk (teplo se indukcí vytváří přímo v nádobě). I na chalupě můžete mít moderní a funkční kuchyňku. Vyzkoušejte dvouplotýnkový indukční vařič se sklokeramickou deskou, na kterém se bude vařit jedna radost!


Veškeré informace o produktu. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Indukční vařiče Indukční vařiče skladem. U vařiče nechybí ani časovač, dotykové ovládání a spoustu dalších užitečných funkcí. Sencor , Orava, Rommelsbacher a dalších. To je způsobeno indukční technologií, která vytváří teplo přímo uvnitř používané nádoby. Vařič vám při vaření uspoří spostu času i elektrické energie.


Vařič má dvě plotýnky s nezávislou regulací teploty. Automatická detekce nádob pro indukční vaření. Parametry produktu: - úspora času () a el. Kvalitní indukční vařič ,který je studený na dotyk. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenz í. Free Shipping A vai lable.


Sencor indukční vařič

S tímto přístrojem dokážete velice levně a rychle uvařit téměř jakoukoliv dobrotu. Teplo se indukcí vytváří přímo v nádobě. Díky tomu dosáhnete až úspory času a úspory energie při vaření.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Indukce patří mezi nejúspornější metody vaření. Vytváří teplo přímo v nádobě, takže během vaření nedochází ke zbytečným ztrátám tepla. Plotýnka automaticky rozpozná indukční nádobu a je plně dotyková.


Vařič se napájí pomocí elektrického proudu. Dá se rozehřát až do teploty 240°C. Skvělým pomocníkem na chatě, nebo v domácnosti se Státní tato keramická indukční varná deska studená na dotyk s velkým a dobře čitelným displejem. Nakup levně v pohodlí domova.


Ten se skvěle hodí do menších bytů, chat, karavanů nebo na studentské koleje. Je určen všem nenáročným uživatelům, kteří za vařič nechtějí zaplatit mnoho peněz. Disponuje sklokeramickou varnou deskou, která je na dotyk studená.


Zaručuje úsporné vaření a to díky indukci, kd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky