čtvrtek 31. května 2018

Držák na talíře

KLÍČOVÉ VLASTNOSTI DRŽÁKU - potravinářský mat. Správně vybavená kuchyň je polovina úspěchu při přípravě pokrmů, tak si u nás vyberte organizér na kuchyňské náčiní, držák na papírové utěrky a pro jistotu i příborník. Ke kuchyňské lince je prostě pořádné vybavení nezbytností. Praktický plastový držák na talíře vhodný k umístění do šuplíku.


Talíře je možné skládat až do výšky 14. Vynikající kvalita zpracování.

Bezpečné uložení talířů do zásuvek nabízí držák talířů ORGA-LINE. Podpěrky a držáky jsou vyrobeny z kvalitní umělé hmoty. Díky ručnímu držáku snadno přenesete i ten nejteplejší talíř z mikrovlnky.


Nákupní galerie, která vám přináší unikátní kousky z celého světa. Držák je určen k nástěnné montáži. V současné době nabízí kuchyňské studio na ploše přes 7mkolem 70- ti vystavených kuchyní včetně několika apartmánů.


Kuchyňské studio se specializuje na plánované kuchyňské linky, součástí služeb je návrh kuchyní, zaměření kuchyní a montáž kuchyní. Pro naše zákazníky provozujeme kuchyňská studia v.

Posuňte uspořádání vnitřních prostorů kuchyně o kousek dále. Stojan na talíře 1Kč. Casa de Engel - stojánek na kuchařku Provence. S naší řadou dopňků na mytí nádobí vám každodenní nudná práce půjde lépe od ruky.


Když se dáte dohromady s našimi praktickými pomocníky, jako jsou třeba odkapávač na nádobí, držák na papírové utěrky, háček na utěrky a kartáč na mytí nádobí, může to být zábava pro celou rodinu. V případě potřeby maximálního využití p. Nástěnný držák na talíře WM 9. Polička na koření je praktickým doplňkem do kuchyně. Tato polička je opatřena držákem na kuchyňské utěrky, takže plní funkci multifunkčního pomocníka.


Na poličku pohodlně umístíte kořenky se základním kořením a papírové utěrky budete mít během vaření vždy při ruce. Kořenky s kořením jsou součástí balení. Nevěděl by jste někdo o něčem, co by splnilo mé vysoké požadavky?


Nebo třeba tip na jednoduchou výrobu vlastního držáku? Profesionální gastro vybavení pro restaurace, školní jídelny, výrobny, pizzerie a ostatní gastro provozy. Kompletní realizace od sporáku, konvektomatů, přes nerez stoly, dřezy, myčky, výdej až po hrnce od dodání, montáže až po zaškolení obsluhy a následný záruční i pozáruční servis.


Ratanový košík na příbory Cacero. Dřevo Dřevěná polička na kořenky I.

Díky rukojetím snadno přenesete tam, kam je potřeba. Můžete umístit do zásuvky nebo na polici. Drátěný program do kuchyně a vnitřní vybavení kuchyní - koše, příslušenství a doplňky do skříněk a kuchyní Potravinové skříně, Horní skříňky- Odkapávače na talíře , sklenice, Závěsný program, Hliníkový závěsný systém, Doplňky do kuchyně, Dolní skříňky- ELEGANT, KOMFORT, Karusely, otočné koše, Slepý roh, Nízké ceny. Obchod ověřený zákazníky.


Uspořádejte si vnitřní vybavení v kuchyňské lince. Koupelnová zrcadla Novaservis - skládá z výklopného držáku a zrcadla o zozměru 6x 5mm s broušenými okraji - provedení chrom doplněk lze objednat s příplatkem. Nový multifunkční regálový držák na pánve, pokličky nebo talíře. Tento držák můžete použít horizontálně i vertikálně.


Je víceúčelový, lze do něj ukládat pánve, poklice, talíře , kuchyňská prkýnka apod. Díky tomuto multifunkčnímu stojanu ušetříte prostor. Jediný způsob, jak můžete umístit různé velikosti pánve, poklic nebo talířů. Neustále řešíte kam odložit pokličku, talíře , lžíci, naběračku nebo vařečku, aniž byste zašpinili kuchyňskou linku nebo stůl? Máme pro vás unikátní designový stojánek, který vyřeší váš problém.


Materiál: plast Barva: žlutá modrá bílá Použijte jako držák na : pokličku talíř vařečku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky