úterý 8. května 2018

Skříňka na urnu

Skříně slouží na uložení jedné až tří uren. Jejich rozměry umožňují umístit i stojan na fotografie, případně další doplňky. Skříňky na urny se vyrábějí v nerezovém provedení a jsou určeny pro umístění jedné popřípadě dvou klasických uren. Do nerezové skříňky na urny se vejdou urny z plastu, kovu a hliníku. Urny, urnové obaly z kamene a pryskyřice jsou větší a jsou určeny na přímé umístění na hrob.


Kvalitní nerezová skříň pro jednu urnu. Přední sklo je ručně broušené. Skříňka je určená k umístění na náhrobní desku. Upevnění se provádí pomocí hmoždinek, nebo lze skříň přilepit monážním lepidlem. Dno skříně je osazené zrcadlem na na bocích skla v úpravě tzv.


Schránka na urny , ( jen na urny úřední). Příplatek za barevné provedení. Nerezová skříňka na dvě urny. Nabízím k prodeji uzamykatelnou skříňku na urny s překladovou deskou z mramoru z rušeného hrobu. Zdarma je možné odvézt i pomník s obrubníky.


Skrinka na urnu - Skrine na urny. Vyrábíme lucerny na hrob, urny. Na dně skříňky je zrcadlo, boční skla jsou v úpravě dubové kůry.


Na výběr jsou varianty leštěný nerez, černá, staroměď, starostříbro a starozlato. Ověřte si na správě hřbitova zda na hřbitově není spodní voda. Pokud ano, není vhodné dávat úřední obaly do sklípů a pomníků. Zvažte možnost nechat si udělat na úřední urnu štítek s daty zemřelého. Anticorová skrinka na jednu urnu.


Kompletní sortiment náhrobních skříněk na urnu či fotografie skladem v provozovnách Pieta s. Popis: Prodám skříňku na urny velikost – 60x38x25cm. Pohřební urny jsou kamenné schránky na urny , do nichž se vkládají plastové nádoby s popelem. Do tohoto typu skříňky na urny lze vložit všechny typy uren běžných rozměrů vyrobených z plastu, kovu a hliníku. Při zakoupení více předmětů platíte jen jedno poštovné dle váhy celkového balíku! Podívejte se na mé další aukce, děkuji.


Prodám kvalitní a novou nerezovou skříňku na jednu urnu. Materiál je nerez a sklo. Skříň na jednu urnu k postavení na zákrytovou desku.


Montáž a umístění na zákrytovou desku pomníku. Velikost: základna 255x4mm, výška 3mm. Uzavíratelná na plochý klíč. Otázka: Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, kdo má nárok na urnu. Moje matka se po rozvodu s mým otcem znova vdala.


Když zemřela, tak byla pohřbena do hrobu rodičů nového manžela. Urna má jednotný tvar na který jsou vyráběny i ozdobné obaly na urnu. Nikdo běžně nějakou dvojurnu nevyrábí.


Pokud by jste chtěla uložit popel společně do jiné nádoby než je úřední urna, šlo by o zakázkovou zdobenou urnu , kterou by musel některý výrobce tohoto zboží vyrobit. Externí: designová koupelnová skříňka s. Betonová skříňka na urnu : koupelnová skříňka nad pračku. This feature is not available right now.


Please try again later. Výborné posilování paží. Zvládnout deset odrazů za. Na urnu je možné umístit text za příplatek 36- Kč.


Ručně ryté nebo zdobené miniurny z mosazi, mědi nebo skla s objemem l slouží pro ulož.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky