středa 16. května 2018

Sklenice s víčkem

Sklenice s károvým víčkem jsou dodávány v balení ks. Zde se nacházíte: Heureka. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.


Praktické kovové víčko s těsněním v bílé barvě s modrými květy zajistí, aby do vašeho nápoje nevnikal obtížný hmyz nebo se nápoj nevylil. Velmi praktické jsou například skladovací sklenice s jednoduchým a zcela neprodyšným zavíráním na klip. Víko vybaveno gumovým těsněním. Fido Terrina Bormioli Rocco není vhodná k zamrazení a do t. Růžová sklenice s víčkem a brčkem Premier Housewares Mason, 4ml. Na půllitr můžete dát jméno, obrázek s motivem co je vám blízké, název akce nebo logo vašeho klubu.


Tyto sklenice s víčkem a brčkem oceníte pro jejich praktičnost - víčko nejen eliminuje případné vytečení tekutiny, ale též váš nápoj v létě. Rádi vám poradíme s výběrem. Ať už potřebujete nové sklenice pro děti, na oslavy nebo jen tak domů, tato moderní sklenice se šroubovacím víčkem vás určitě nezklame.


Sklenice s víčkem

This video is unavailable. Zavařovací sklenice s víčkem dekor OVOCE objem l. Dodáváme jako sadu ks. Ideální na oslavy nebo svatby jsou skleněné nádoby na limonády s kohoutkem , které mají obsah až litrů.


Nože a držáky nožů Dózy a sklenice s víkem Prkénka Různé kuch. Nápojové sklo 4ml, s uchy, kovovým víkem a PP brčkem. Levné sklenice na zavařování TWIST,OMNIA s víčkem. Skladem ihned k odeslání na e-shopu × Close Abyste mohli využívat všechny funkce stránek, musíte mít zapnutý javascript. Skleněná zavařovací sklenice s ozdobným víčkem , která je vhodná na zavařování všech možných potravin určených k tomuto účelu - zelenina, ovoce, džemy apod.


Sklenice s víčkem

Zavařujete-li rádi, jsou tyto sklenice pro Vás naprosto nepostradatelné. Praktická sklenice s víčkem a brčkem o objemu 4ml skvěle poslouží pro letní osvěžení v podobě domácí limonády, džusu a jiných nápojů. Pro letní drinky Originální sadu sklenic s víčkem a brčkem ve tvaru ananasu můžete využít na alkoholické i nealkoholické nápoje s ledem, ovocem, bylinkami atd. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu.


Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst. Jedná se o velmi pestrou nabídku jak z hlediska tvarů, tak velikostí. Nacházíte se v největším specializovaném obchodu s obaly na med a dalších včelích produktů. Nabízíme bezkonkurečně nejnižší ceny sklenic i víček.


Sklenice s víčkem

Při odběru celých palet je dopravné zdarma vč. Také na zavařování brusinek a mini marmelád. Materiál: sklo, kovová víčka. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky.


Vyrábí se ve třech barevných provedeních – modrá, červená, zelená. Termo sklenice s bambusovým víčkem. Elegantní termo sklenice z dvoustěnného, tepelně odolného borosilikátového skla a víčkem z přírodního bambusu.


Sklenice s víčkem

Pro prodej medu byste měli vždy koupit vhodnou novou sklenici.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky