úterý 8. května 2018

Vestavná lednice a++

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Kombinovaná vestavná chladnička s mrazákem nabízí velký objem pro uložení potravin a díky unikátní technologii FreshControl uchová potraviny čerstvé 4x déle než běžná chladnička. Do některých domácností se více hodí vestavné lednice , které se zabudují pod dekor kuchyňské linky, než volně stojící spotřebič. Především, když nechceme narušit linii a design kuchyně, je pro nás vestavná chladnička ideální volbou.


Nabízíme různé druhy lednic. Moderní senzorová technologie s paměťovou funkcí přispívá k vytvoření ideálního prostředí uvnitř chladničky.

Mezi ně patří především technologie 6. Udržovat potraviny a prostředí lednice. Užitný objem určuje velikost úložného prostoru lednice a mrazáku. Vestavná lednice s mrazákem by měla mít dostatečný objem. Důležité je však také uspořádání polic, šuplíků a jejich množství. Pro jednoho člena v domácnosti by mělo být k dispozici minimálně litrů v lednici a litrů v mrazáku.


Speciální technologie FreshSense zas zaručí dlouhou čerstvost potravin díky neustálému vyrovnávání teplot uvnitř lednice. Má antibakteriální štít, inteligentní ekologický režim i praktické LED osvětlení, které nehřeje. Též se pro ni může použít označení monoklimatická vestavná lednice.

Její charakteristika je spojena s tím, že vestavná lednice bez mrazáku má výhradně jenom chladicí prostor. Hodí se třeba do domácností, které využívají samostatný mrazák, a tak ho nepotřebují jako součást lednice. Praktická je zásuvka Fresh a Crisper pro déle čerstvé maso a zeleninu. Pokud přemýšlíte nad nákupem nové lednice a zároveň plánujete investici i do nové kuchyně, přemýšlejte nad výhodami vestavné lednice.


Fresh Control, která kontroluje vnitřní vlhkost a nastavuje ideální teplotu pro prodloužení čerstvosti potravin. FreshControl pomáhá udržet potraviny déle čerstvé, a to ve srovnání s klasickou chladničkou až 4x déle. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Lednice značky Electrolux.


Praktické nastavitelné skleněné poličky a příčky ve dveřích. Dvě velké zásuvky na ovoce a zeleninu. Zaměnitelné otevírání dveří, instalace do skříně, spojení nábytkových dveří posuvnými kolejničkami. Před výběrem věnujte pozornost vnitřnímu uspořádání polic, které může měnit celkový užitný objem vestavěné lednice.


Chladnička také redukuje námrazu díky systému NoFrost – beznámrazové moderní technologie. Jedná se o malé lednice s mrazákem, většinou jen se základními funkcemi a se špatnou spotřebou. Unikátní technologie 6. Přestože od lednice nečekáte velkou hlučnost, je třeba si uvědomit, že lednice běží neustále, takže v případě, že je umístěná v kuchyňském koutě, měli byste tento parametr zohlednit a na energetickém štítku se zaměřit i na hlučnost.


Uvádí se vždy v dB (decibel). Tento šikovný systém byl navržen, aby udržoval optimální teplotu v chladničce bez ohledu na to, jak často ji otevíráte. Vestavné lednice přinášejí stejně komfortní funkce jako lednice volně stojící.

Antibakteriální úprava, nulová zóna, regulace vlhkosti, úsporný provoz a dostatečné množství přihrádek. Mrazící prostor nahoře nebo dole, vždy však bývá pravidlem, že vrchní díl spotřebiče je užitkově objemnější než ten spodní. Určitě mi dáte za pravdu, že bez lednice se správná domácnost zkrátka neobejde.


V zimě sice můžete potraviny skladovat třeba na balkoně, ale to rozhodně není ono, zvlášť když v posledních letech jsou zimy velmi mírné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky