úterý 15. května 2018

Stojan na ubrousky

Naše papírové ubrousky si umí nejen poradit s rozlitým pitím nebo kapkou omáčky mimo talíř, ale představují i velmi jednoduchý a cenově dostupný způsob, jak si stůl dekorativně prostřít. Na každé roční období navíc u nás najdete nové vzory, takže váš stůl bude mít vždy co na sebe. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Dřevěný stojan na ubrousky , či podtácky vyrobený z borovice. Oblíbený je hlavně kvůli možnosti ozdobení vlastním obrázkem, či logem. Proto se hodí i do restaurací a jídelen. Mějte vždy ubrousky na Vašem stole srovnané a po ruce.


Kovový stojan na ubrousky Antic Line Servilleta. Hodí se na chalupu, hodí se do romantického interiéru, hodí se ale i do rustikálně zařízeného domova. Takže se chopte lehce vintage i lehce.

Díky středovému držátku zůstanou ubrousky na svém místě. Má praktické madlo na pohodlné. Přidat na seznam přání. Stojan na ubrousky drátěný Hou. Ubrousky vypadají na prostřeném stole hezky a navíc jsou velmi praktické.


Kč původně 2Kč ~. Díky držákům na ubrousky jich můžete mít na stole spoustu, a pořád budou vypadat úhledně a zároveň je budete mít kdykoli po ruce. Stačí jeden klik a můžete si prohlédnout také naši bohatou nabídku ubrousků. Blomus Držák na papírové utěrky pochromovaný Wires.


Bílý kovový držák na ubrousky TG Woodware. V tuto chvíli nelze zasílat objednávky na dobírku, použijte prosím platební bránu, doručování přes zásilkovnu bude příští týden, makáme ! Pokud si vybereme klasické, neutrální ubrousky , vsaďte na jiný dekorativní prvek – stojan na ubrousky. Držáky se osvědčí zejména při venkovních akcích, protože ubrousky udrží při větru, navíc bude také skvělou dekorací v kuchyni nebo v jídelně, a díky ním budou ubrousky po ruce vždy, když to bude nutné.


Stojánek na ubrousky , nebo také na podtácky. Tento typ je vyráběn z borovicového dřeva.

Do restaurací vhodný s logem, domů možno dozdobit. Udrží ubrousky dokonce i venku. Snadno přenesete z kuchyně ke stolu. Bar Kategorie Bar Barmanské potřeby (304) Barová zařízení a technologie. Detail zboží Dávkovač saponátu s houbičkou Umbra BANDO - kouřový.


Využijete ho také při servírování na terase, zahradě nebo při grilování. Dekorativní stojan na ubrousky BISTRO je praktickým i dekorativním prvkem na každém stole. Je ideální do restaurací, hospo kaváren, ale své využití najde i ve vaší domácnosti. Ozdobte si Váš byt přírodními dekoracemi.


Motiv lze také hravě kombinovat s dalším sortimentem v našem eshopu. Dodáváme v barevné kartono. PRACTIC - bukový stojánek na ubrousky - nerezové hrazdy - ovál 6x13cm - celkem výška cm.


Autronic Dřevěný odkladač na ubrousky ARD020.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky