středa 21. března 2018

Sanytol univerzální čistič

Sanytol univerzální čistič

Dezinfekční univerzální čistič ve spreji - Ant. Je velice praktický, bez chlóru a nezanechává skvrny. S přírodní vůní eukalyptu. Při nákupu ks DÁREK - hydratující mýdlo Sanytol ! WC, sanitární zařízení, sifony apod. Díky svému unikátnímu složení nezanechávají skvrny a vyznačují se příjemnou, lehkou a svěží vůní.


Při preventivním a pravidelném používání. Sanytol , expert na dezinfekci bez chlóru, vyvinul jedinečné složení přípravku, který čistí, odstraňuje mastnotu a neutralizuje alergeny z. Aby byly naše stránky co nejlepší a nejbezpečnější, využíváme technologii cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s jejich použitím.


SANYTOL DEZINFEKCE univerzální čistič 500ml rozpr. Sanytol je univerzální dezinfekční úklidový prostředek pro jakékoliv povrchy. Ničí bakterie, plísně i viry.


Sanytol univerzální čistič

Je ideální na pracovní desky, ledničky, mikrovlnné trouby, myčky, obklady, umyvadla, dřezy, wc i matrace. Sanytol dezinfekční univerzální čistič bez chlóru 5ml čistí a dezinfikuje všechny materiály a plochy. Univerzální antialergenní čistič s trojím účinkem čistí, dezinfikuje a neutralizuje alergeny roztočů, koček a pylů s účinkem! Produkt není momentálně skladem v ž. Jedinečný a specifický produkt, který čistí, odstraňuje mastnotu, leští všechny povrchy a dezinfikuje dokonce i potrubí.


Zahubí 9 bakterií, mikrobů a virů, včetně v. Biologicky odbouratelný. Bez chlóru, s trojím účinkem - bakteriálním, fungicidním a virucidním – čistí a dezinfikuje všechny materiály a plochy a ničí mikroby. Tento produkt již není v nabídce.


Sanytol univerzální čistič

Výrobek Sanytol univerzální dezinfekční čistič ve spreji, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Sanytol , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo čistící prostředky nebo dezinfekce. Sanytol díky svému trojímu účinku - antibakteriálnímu, fungicidnímu a virucidnímu - dezinfikuje všechny materiály a plochy a ničí mikroby. Univerzálny čistič Sanytol odstraňuje až baktérií, vírusov a plesní.


Vhodný pre všetky typy podlahy. Nepoužívajte na plochy, ktoré sú v kontakte s potravinami. Zabráňte kontaktu s očami. V prípade ich zasiahnutia, oči vypláchnite. Sanytol čistič na podlahy a plochy díky trojímu účinku - bakteriálnímu, fungicidnímu a virucidnímu - dezinfikuje všechny materiály a plochy a ničí mikroby.


Neobsahuje chlór a nezpůsobuje skvrny. Provoní celou domácnost svěží citrónovou vůní. Popis Sanytol univerzální sprej 500ml. Je bez chlóru a účinný na všechny povrchy.


Má antibakteriální, fungicidní a virucidní účinek, proti chřipkovému viru Influeza A (H7N1).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky