středa 21. března 2018

Broušení na plocho

V obecném i přesném strojírenství se používají strojní brusky na plocho , na kulato a pro ostření nástrojů. Největší brusné kotouče se používají v hutní výrobě k obrušování polotovarů, odlitků a výkovků a ve stavebnictví, například při řezání a broušení kamene. Broušení na kulato a na plocho.


Zabýváme se broušením na plocho a na kulato. Brousíme již od jednoho kusu všechny dostupné druhy materiálů.

Pro broušení na plocho disponujeme stroji Tripet MHPE 50 BPH 20NA a BPH 320. Při broušení na klasické ocílce postupujte následovně: Uchopte jí levou rukou, do pravé vezměte nůž (pokud jste praváci). Nůž položte na ocílku u záštity (u kořene ostří). Pro začátečníky je nejsnadnější, pokud budete ostří protahovat od rukojeti ocílky směrem od sebe k její špičce.


Díky našemu níže uvedenému strojnímu vybavení jsme Vám schopni nabídnout nejen broušení na plocho , ale také broušení mezi hroty do kulata a broušení přesných děr. Stroj je určen pro přesné broušení ploch a profilových rovinných ploch nástrojů při kusové i sériové. Jedná se o velice přesný stroj jak pro broušení na kulato, tak pro broušení nerotačních tvarů (vačky, více hrany, speciální tvary,…).


Na dvou nástrojařských bruskách provádíme broušení rovinných ploch, nástrojů i velmi složitých tvarů a součástí s vysokou přesností.

Stroje rovněž umožňují kopírovací broušení či broušení tvarů v průmětu. Home made úprava nástrojové brusky. BROUŠENÍ BROUŠENÍ NA PLOCHO. CNC broušení na kulato. Dosahovaná přesnost broušené součásti může být až 002mm s téměř zrcadlovým vzhledem, a to i velmi tvrdých materiálů.


Specializujeme se primárně na sériovou výrobu. Ploché kotouče NORTON jsou určeny pro profesionální broušení v přímých bruskách i bruskách na plocho a na kulato. Využijete je pro broušení nerezu a oceli do tvrdosti HRC.


Zaměřujeme se na kusovou a malosériovou výrobu nových dílů i renovovaných součástek do montážních linek a strojů. ELEKTROEROZIVNÍ OBRÁBĚNÍ. Elektroerozivní obrábění nám umožňuje přesně obrábět i velmi tvrdé materiály ve složitých tvarech. Brusky na plocho Stroje určené bro efektivní broušení ploch i tvarů.


Vaše technologické požadavky pro ploché broušení. Firma se zabývá zakázkovým kovoobráběním konstrukčních, ušlechtilých a nástrojových ocelí. Jako další produkty firmy jsou: výroba nožů pro papírenský průmysl, nožů do strojních nůžek pro. Títo výrobci se netajili zklamáním ze ztrát, které jim způsobovali nekvalifikovaní prodejci brusiva, kteří nebyli schopni stanovit správnou kvalitu brusných kotoučů, segmentů a dalších druhů brusných prostředků, která by optimálně odpovídala způsobu broušení , broušenému materiálu a stavu jeho tepelného.


Naplocho se brousí nejen nože, ale využívá se u finálního zpracování střižných nástrojů a také tvarové broušení.

Brousí se veškeré materiály včetně tvrdokovu s vysokou přesností. Umožňuje nejen přesné broušení. Na ploše se bruslí stejným způsobem a se stejným vybavením jako na vodním ledu. Prvních cca vteřin je třeba si zahřát nůž bruslí a následně začne plocha optimálně klouzat. Rozdíl ve skluzu je mezi vodním ledem a Glice někde mezi 5-.


Děti ocení fakt, že pády na plochu méně bolí a plocha nestudí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky