úterý 6. března 2018

Indukční deska mora

Indukční vestavné desky MORA mají až účinnost ohřevu na indukční zóně s minimálními tepelnými ztrátami. Tyto vysoce kvalitně zpracované indukční varné desky jsou vybaveny řadou vyspělých praktických funkcí, které zvýší komfort vašeho vaření. Více informací o varných deskách MORA naleznete v sekci Poradna. Správný výběr varné desky do značné míry ovlivňuje kvalitu a rychlost i energetickou náročnost vaření. Nová generace varných desek MORA vám nabízí velké množství typů a designů samostatných či vestavných varných desek od plynových, indukčních či sklokeramických.


Podívejte se na indukční sporáky s dlouholetou tradicí. Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství. Indukční vestavná sklokeramická deska s dotykovým ovládáním, čtyřmi indukčními zónami a plynulou regulací výkonu v bílém provedení. Mora VDIT 6CW nabízí řadu funkcí, mezi které patří PowerBoost – extra výkon u všech varných zón, ukazatel zbytkového tepla , automatické vypnutí indukční zóny a plynulá regulace teploty. Automatická detekce aktivuje pouze potřebnou zónu.


Indukční varná deska , která díky spojení dvou vertikálních varných zón AreaFlex dokáže rovnoměrně zahřívat i větší hrnce a pánve. Indukční deska má rám zkonstruovaný tak, aby se o něj nezachytávaly hrnce. Snadnější údržbu má bezrámečková indukční deska. Bezrámečkové indukční desky se snadněji udržují. Mají rovnou hladkou plochu, na které se neusazují nečistoty.


Okraje může mít taková indukční deska zkosené či zaoblené. Cenově se tato indukční varná deska řadí k nákladnějším modelům na trhu, její cena je ale opodstatněná hlavně vysokým výkonem. Ten ovlivňuje zejména rychlost zahřívání nádobí na desce. This feature is not available right now. Please try again later.


Pokud něco potřebujete ohřát rychle, Booster oceníte. Popis Vestavná deska indukční Mora VDIT 6C Moderní vaření Nezáleží na tom, jestli si připravujete pokrm pro sebe nebo vaříte pro celou rodinu, s indukční vestavnou sklokeramickou deskou MORA VDIT 6C budete mít pokaždé zážitek z opravdu moderního vaření. Set indukční desky a trouby Set indukční desky a trouby skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. BEKO, ELECTROLUX, MORA a dalších.


Indukční deska mora

Indukční sporáky MORA nabízí multifunkční troubu, která má až programů. S vestavnou troubou a indukční deskou MORA si přípravu jídla prostě zamilujete a navíc získáte mikrovlnku jako dárek. Hledejte vestavnou tro. Mora je možné stáhnout na stránkách výrobce, ale protože ne vždy tak tomu je, máte možnost prohlédnout si naši databázi návodů pro indukční varné desky značky Mora , které spadají pod kategorii Vestavné domácí spotřebiče - Varné desky - Indukční varné desky.


Pomocí ukazatele zbytkového tepla snadno zjistíte, zda je deska ještě stále horká. Tuto funkci například využijete, pokud budete potřebovat udržovat již uvařené jídlo na stálé teplotě. K ohřevu dojde téměř okamžitě, takže vám šetří váš čas.


Dobré je i to, že indukční desky jsou velice bezpečné. Snadno z indikátoru na zbytkové teplo zjistíte, jestli stále plotýnka hřeje, nebo dětský zámek zamezí zranění vašich nejmenších. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky