pátek 2. března 2018

Polička dub sonoma

Polička dub sonoma

Praktická polička na odložení knih a dekorací, kterou oceníte v obývacím pokoji, ložnici nebo pracovně. V naší nabídce najdete mnoho poliček na stěnu ve všech rozměrech, v mnoha barvách a zajímavých tvarech. Rozměr (šxhxv): x 23.


Dodáváno v demontu, záruka měsíců. Vlastná spoľahlivá doprava až k Vám domov. Polička Camber C( dub sonoma ). Nosnost poličky je 5-kg podle druhu zdiva. V modelovom rade Camber sa spája masívne pôsobiaci dizajn a príjemné farebné prevedenie dub sonoma s kresbou dreva.


Vďaka tomu majú segmenty modelového radu všestranné využitie v domácnosti. Prerábate byt, či dom a potrebujete svieži nábytok s dostatkom úložného priestoru? Segmenty modelového radu Camber budú tými správnymi.


Polička dub sonoma

Nábytok z kolekcie SVEND - dub sonoma je navrhnutý tak, aby slúžil Vašim deťom dlhé roky. Základnou farbou tohto nábytku je dub sonoma , ktorá navodí detskej izbe príjemný, jednoduchý a čistý dojem. Polica do detskej alebo študentskej izby poslúži na uloženie kníh, či ozdobných predmetov. Police - malý kousek nábytku, ale velký pomocník nejen v bytečku, ale také v kanceláři, zasedací místnosti, chatě i chalupě. Ať už si chcete vystavit své oblíbené detektivky, rodinné fotečky z dovolené, nebo mít prostě pracovní dokumenty po ruce, tak police Vám poslouží.


Nástěnná polička P-0Dub sonoma. Dovezeme, vyneseme po celé ČR. Akční zboží a SLEVY až. TEMPO KONDELA Polica 13 dub sonoma, NORTY TYP (Regály a poličky) Hodnotenie produktu: (recenzie) Doprajte vášmu domu nádych prírody v prevedení dub sonoma. Vyberte si komodu v obľúbenom dekore dub sonoma na FAVI.


Elegantný dekor prírodného dreva z duba zútulní každú spálňu aj obývaciu izbu. Prírodné komody z lamina aj masívu v dubovom dekore nájdete na FAVI. Konferenčné stolíky v odtieni dub sonoma.


Police LEXI 12 du sonoma je součástí sektorového systému LEXI. Místností na umístění je obývací pokoj. Provedení výrobku je dub sonoma. Autronic P-0SON- dub sonoma.


Polička dub sonoma

Baleno v ochranné fólii. Skúsenosti, diskusiu a hodnotenia nájdete aj priamo pod produktom. Link polička je v barvě dub sonoma , rozměr 120x56x2 vyrobeno z LTD a MDF, dodáváno v demontu.


Zadní část je vyrobena z masivního běleného dubu sonoma , polička je melaminované dřevotřísky odolné proti oděru věrně napodobující masivní dub sonoma , jak barvou tak úpravou povrchu 3D. Jedná se o kvalitní německý nábytek. Nábytek působí velice jemným a krásným dojmem. Tato moderní polička vám dobře poslouží jako úložné místo na knihy nebo dekorace.


Součástí balení jsou šrouby a hmoždinky pro uchycení poličky a kovový držák.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky