pondělí 19. března 2018

Hotel mario lednice

Ubytování v hotelu přímo v centru Lednice , u vstupu do Zámeckého parku, zámku a náměstí. Odesláním formuláře vyjadřujete svůj souhlas se zpracováním. Rádi Vám pro Vaše blízké vytvoříme dárkový poukaz s. Dřívější - pozdější příjez nebo pozdější odjezd je možný.


Služba přímo na recepci je nepravidelná. There are rooms total in the hotel ,.

As your “home away from home,” the inn rooms. It offers a free WiFi and free private parking. All rooms at Mario Hotel have satellite TV and spacious bathrooms with walk-in shower and. The venue is housed in historic buildings.


K přednostem hotelu patří výborná poloha v centru přímo u vstupu do krásného zámeckého parku i vlastní stylová vinárna s vinným sklípkem. Zámecký areál je zapsaný na seznamu světového dědictví UNESCO. The rooms vary in size and type of the window. The hotel is located close to Lednice castle and its park.


Clean and comfortable rooms, many with a view to the Lednice chateau and gardens.

Hotel Mario Compare Prices, Reviews, Book Now! There’s also a restaurant with a lovely garden courtyard for a relaxing lunch or dinner. Klimatizovaný hotel Mario sídli v historickej budove vedľa námestia pri vstupe do zámockej záhrady, len 1metrov od zámku Lednice a pamiatok zapísaných. Windows are facing the Chateau, the town´s square and the street.


The suite offers a living room and a separate bedroom. It is easily accessible by an elevator. Hotel patří k zámeckému areálu a je součástí zámku Lednice.


Původně sloužil pro ubytování hostů knížecí rodiny. Součástí hotelu je také restaurace s venkovní zahrádkou, cukrárna, kongresový sál a zámecký sklep. Set in a historical-style building, the venue comprises rooms.


Latest starting price for this hotel ) - Save up to. Hledáte ubytování na Jižní Moravě? Vyzkoušejte standardně vybaven. Best prices, no additional fees paid directly to hotel. Read Real Hotel Reviews, Compare Prices and Book!


Experience the Best in the World. Award-Winning BBs and Inns. The Best Beaches in the World.

V bezprostřední blízkosti hotelu se nachází množství turisticky velmi atraktivních míst, jež jsou součástí oblíbeného Lednicko-valtického areálu. Ubytování je zajištěno ve dvoulůžkových pokojích s vlastní koupelnou. Nabízíme ubytování ve dvoulůžkových standardně vybavených pokojích s koupelnou se sprchovým koutem a fénem.


Snídaně zahrnuta v ceně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky