pátek 16. března 2018

Sušička 45 cm

Mezikusy pračka - sušička ) Hodnocení produktu: 1. Univerzální mezikus s výsuvnou policí Univerzální souprava kompatibilní se všemi typy praček s hloubkou min. S přehledem usuší 6–kg vypraného prádla. Je vás doma více a hodila by se vám sušička prádla s kapacitou třeba až kg?


Název je jasný, máme dobrou pračku, roky starou, ale do bytu se vešla pouze s hloubkou 45cm.

Mezi přístroje se prý dává nějaký „šuplík“, poradíte prosím vaše zkušenosti? Díky vylepšenému toku vzduchu dokáže sušit i při nízkých teplotách maximálně rychle a šetrněji. Můžete tak bezpečně a bez jakýchkoli upevňovacích přípravků nainstalovat vaši. Nabízíme pračky se sušičkou značek Candy, LG, Hoover a další!


Možnost prodloužené záruky! V případě umístění vedle pračky je tak sušičku možné výškově docela dobře přizpůsobit. Ušetřete místo – sušička prádla může stát na pračce.

Spojovací díl dovoluje umístění sušičky na pračku o hloubce větší než cm. Mezikus zvyšuje stabilitu obou spotřebičů, navíc mnohdy disponuje i praktickou výsuvnou policí. K tomu se hodí i její dětská pojistka a další výbava, ze které jí nechybí vůbec nic. Pokud dbáte na šetření energií a chcete ušetřit nějaké peníze, potom vám tento model.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Sušička je tichá a nebude tedy rušit ani v noci. Praktická spredu plnená sušička pojme až kg bielizne. Typ: volně stojící Provedení sušičky: kondenzační Spotřeba energie při sušení (kWh): 1. Výkonná kondenzační sušička prádla je vybavena špičkovým tepelným čerpadlem, osvětlením bubnu, přehledným displejem a programy. Zaujme i šetrností k prádlu a nízkou spotřebou.


Nejširší výběr modelů je mezi sušičkami s kapacitou kg , což už naprosto postačuje pro malou rodinu. Medzikus práčka - sušička Meliconi Torre Basic biely. Samsung na sklade dokážeme doručiť už v deň objednávky! Doručujeme aj počas víkendu.


AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku.

V bílém provedení s chromovanými dvířky. Jednak ne každý má prostor, na kterém by mohl vyprané prádlo sušit, a pak také ne každý má čas zdržovat se jeho věšením na šňůru nebo rozkládáním sušáků. Hodia sa do domácností s menším počtom osôb, ale aj pre ľudí, ktorí bývajú v menšom byte a nemajú dostatok priestoru na klasickú sušičku. Každá sušička na prádlo spadá do určité energetické třídy.


Ta říká, kolik energie sušička spotřebuje za rok. Setkat se můžete také s neoficiálním značením, např. To značí, že je sušička energeticky o úspornější než model. Ušetrite miesto – sušička bielizne môže stáť na práčke. Rozpery si hravo poradia s nedostatkom miesta v domácnosti.


Spojovací diel dovoľuje umiestnenie sušičky na práčku s hĺbkou väčšou ako cm. Jedná se o tak zvané slim provedení. Od klasické pračky se liší v rozměrech hloubky, klasická má standardně cm. V drtivé míře se pořizuje do koupelen, ve kterých je málo místa.


K dostání je s bočním plněním. Vhodná je především pro jednotlivce a páry. Dále je vybavena vnitřním LED osvětlením bubnu a LED displejem s ukazatelem zbytkového času, ukazatelem průběhu programu, nastavením konce sušení až o hod a speciálními funkcemi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky