pondělí 12. března 2018

Rohová police na zeď

Závěsné police do rohu jsou praktické, vypadají dobře a spousta se toho do nich vejde. Stačí si jen vybrat tu pravou pro váš byt či dům. Všechny typy nástěnných polic a regálů za skvělou cenu nakoupíte na FAVI. Nemáte dostatečně velkou plochu na umístění police či poličky na zeď ? Máme pro Vás řešení v podobě rohové poličky na zeď či rohové police na zeď !

Zabírá minimum místa a hodí se do každé koupelny, chodbičky či kuchyně. Tato praktická police na zeď může být použita nejen k ukládání vašich drobných předmětů, ale také jako výzdoba obývacího pokoj nebo ložnice. Závěsný háček na zadní straně poličky umožňuje, aby byla jednoduše připevněna ke stěně.


Díky modernímu elegantnímu designu slouží. Dovezeme, vyneseme po celé ČR. Nábytek a doplňky - největší výběr na jednom místě on-line z pohodlí Vašeho domova.


Akční zboží a SLEVY až.

Rohová police ze skla na zeď i do koupelny výhodně. Ochranné lišty rohů a stěn před poškozením a okopáním dodáváme plastové a polyuretanové s folií - tyto rohy lze na zeď lepit, nebo kovové, ty se montují přišroubováním do hmoždinek. Vyberte si koupelnovou polici, na kterou se pohodlně vejde všechna vaše kosmetika tak, aby byla pořád po ruce. Rohové koupelnové poličky, skleněné regály i poličky bez vrtání z desítek oblíbených e-shopů nakoupíte na jednom místě - na FAVI.


Udělejte si radost a dejte si věci, co máte rádi, do pěkných polic nebo poliček. Vysoký závěsný panel police chrání zeď před ušpiněním a poškrábáním. Elegantní rohová police Edla z borovicového dřeva. Dřevěná nástěnná police polička na zeď sada ks. Záleží jen na vás, co na ni potřebujete zrovna umístit.


Co takhle dochucovadla, která na první pohled nezabírají místo, ale při každodenním vaření víte, že každý milimetr navíc se počítá. Nebo ji můžete využít jako místo pro vaše květináče na bylinky, které chcete zasadit už tak dlouho. Vlastnosti produktu: stabilní konstrukce, tři police na příruční kuchyňské předměty: šálky, květináče s bylinkami, koření, léky.


To znamená, že ji můžete pověsit i tam, kde roh už zabírá rohová pohovka! Dřevěné nástěnné police a poličky na zeď Moderní polička na zeď je ideální místo, kam můžete umístit bytové dekorace, vázy, svícny nebo také výtvory vašich dětí, abyste je měli vy a vaši hosté vždy na očích. Drátěná police rohová jednoduchá, s lepícími háčky a šroubky - chrom singlecorner.


Skladem, ihned k odběru ks.

Polička na zeď se zásuvkou proutí, hnědé. Rohovou polici do koupelny na kosmetiku a další drobnosti můžete na zeď umístit pomocí důmyslných přísavek. Vyhnete se tak nepořádku a komplikacím, které by mohly s namontováím police přijít. Rohový zavěšení na zeď police Ne, možná ne jediný dům, bez ohledu na to, kdeoriginální a stylový interiér - nástěnný regál. V závislosti na tvaru mohou být závěsné police rovné a šikmé, jednolůžkové a lůžkové, otevřené a zavřené.


Všechny informace o produktu rohová police na zeď ALFA AX 3dub šedý, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze rohová police na zeď ALFA AX 3dub šedý. Police je vyrobena z kovu, který. Hnědá rohová nástěnná police Caniko. Uchycení na zeď katastrofa a příslušenství k němu ani nemluvit.


Bílá nástěnná polička Caniko. Nástěnné knihovny Ukaž více.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky