čtvrtek 1. března 2018

Dózy na potraviny

Uskladnite si ptoraviny tak ako sa patrí! Vám chýba dóza na čaj, dóza na kávu, dóza na cukrovinky či sušienky, na FAVI nájdete širokú ponuku potravinových dóz v rôznych veľkostiach a tvaroch. SKLENENÉ DÓZY NA POTRAVINY , KTORÉ VÁM UĽAHČIA ŽIVOT. Predstavujeme Vám sklenené boxy, nádoby Glasslock, ktoré vyriešia vaše starosti s prípravou, servírovaním a predovšetkým s uchovaním pokrmov. Obľúbite si ich univerzálne využitie a jednoduchú údržbu.


Rýchly prehľa jednoduché usporiadanie, to sú hlavné zásady.

Hledat text Cena Levné do 2Kč 2- 6Kč Od 6Kč -Hledat Barva Materiál sklo plast keramika porcelán silikon plech Typ na. Sú opatrené vzduchotesným i vodotesným uzáverom, vďaka ktorému potraviny vydržia dlhšie čerstvé a svieže, uchovajú si svoju arómu a pri prenášaní nevytekajú. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Uložte své potraviny , koření, pečivo nebo třeba cukrovinky vkusně a bezpečně zároveň.


Zůstanou dlouho svěží a vy o nich budete mít dokonalý přehled. Tyto designové promyšlené a velice praktické dózy a zásobníky od značek Bergner, Kela, BerlingerHaus nebo Stoneline jsou pomocníky každému, kdo se rád pohybuje v kuchyni. Můžete je využít na úschovu trvanlivých potravin, nebo zbytků jídla do lednice. Tyto dózy a zásobníky jsou také esteticky velmi pěkné, takže je můžete využít jako dekoraci a zpříjemnit si tak.


Uchovávejte potraviny v kuchyňských dózách a zásobnících ze skla.

Ve skleněných dózách potraviny vydrží déle čerstvé. Tefal, Tescoma, LockLock a ďalších. Ideální je těsnící víčko dózy , které zamezí přísunu vzduch ke skladovaným potravinám a tím prodlouží jejich trvanlivost.


Dóza na potraviny s objemom l značky Locklock zaisťuje dlhšiu trvanlivosť potravín so zachovaním ich arómy. Nádoba je vzduchotesná a to vďaka štyrom praktickým klipom, ktoré držia bezpečne veko. Je možné ukladať do chladničky či mrazničky a tiež používať v mikrovlnnej rúre.


Azda každá žena chcem mať v kuchyni poriadok. Všetko by malo mať svoje miesto. Rovnako tak to platí aj so surovinami a pochutinami, ktoré v kuchyni používame. Plastové dózy či dózy zo skla, plechu alebo dreva, či keramiky vám umožnia urobiť si v kuchyni poriadok a vytvoriť tak skutočný systém. Plastové dózy na potraviny jsou vhodné na skladování potravin v lednici, které zůstanou déle čerstvé.


Můžete v nich uchovávat například zeleninu, ovoce, sýry, salámy, uzeniny nebo maso, oddělit syrové. Skladování a balení potravin. Vyberte si boxy, dózy , lahve, tašky, chlebníky, termobrašny na potraviny. Tisíce výrobků z e-shopů pro porovnání. Správné dózy na potraviny jsou půl úspěchu při skladování potravin.


Vybírat můžete z keramických a plechových dóz o různých objemech, do kterých uskladníte čaj, kávu, cukr, těstoviny a mnoho dalšího. Máme jednu z nejširších nabídek potravinových dóz na trhu.

Dózy a nádoby na potraviny. Krabičky jsou k dispozici v různých tvarech a velikostech, v některých můžete dokonce přímo péct! Plastové dózy ako praktický pomocník na uchovávanie potravín ušetria miesto, ľahko sa udržiavajú a sú odolné. Nech už si vyberiete z akéhokoľvek materiálu, majú dózy jedno společné - ľahkú údržbu, krásny vzhľad a priaznivú cenu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Plastová nádoba na potraviny značky Tefal MASTER SEAL FRESH umožňuje uchovávání jídel a jejich ohřev v mikrovlnné troubě. Dokonale těsnící víko zaručuje čerstvost potravin a bezpečnost při přepravě.


Neobsahuje BPA a je 1 hygienické, vhodné do myčky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky