středa 28. března 2018

Přihrádky na dokumenty

Korková podložka na dně udrží dokumenty na místě. Lze také položit na bok, když chcete dokumenty skladovat vertikálně. Včetně samolepicích chráničů povrchu.


Zespodu jsou ochranné podložky. Nejprodávanější Zásuvky na dokumenty Nejprodávanější Zásuvky na dokumenty. Vítáme Vás na stránkách kancelarskepotreby.

Dámská peněženka PS1černá. Základní kancelářské vybavení pro udržení pořádku na stole. Zásuvka Donau – A plastová, transparentní, kouřová. Hledáte starline odkládací přihrádka na dokumenty (nr f1a4)? Zboží jsem prověřil a jeho reálný stav i kompletnost nafotil, viz fotky.


Kupujete tedy zboží ve stavu, který vidíte na fotkách. Výsuvné přihrádky usnadňují přístup k. Jako přihrádky na dokumenty doporučujeme dřevěné šanony a pořadače. Na fotky, důležité poznámky a výstřižky zase korkové nástěnky.

Oblíbené jsou také krabičky na vizitky, dokumenty či dopisy. Můžete je totiž mít ve firemním stylu. Do každého vybraného kousku vám rádi vypálíme logo či jméno na přání. Dvě přihrádky na dopisy, ve kterých můžete skladovat účtenky a volné papíry.


Hladké plastové nohy chrání povrch před pošrábáním a zajišťují stabilitu stojanu na dokumenty. Jednotlivá patra můžete používat i samostatně. Každý den stovky novinek v nabídce.


Přihrádky na dokumenty IKEA ⚡ Bleskové dodání do druhého dne pro desítky tisíc produktů z největšího online bazaru v ČR. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Aktovky na dokumenty , konferenční desky a organizéry.


Elegantní konferenční desky s organizérem. Pokud potřebujete přenášet dokumenty , CD a další materiály, pořiďte si tyto organizéry s praktickými přihrádkami. Dejte věcem řád s praktickými organizéry.


Vybírejte ze stovek designových organizérů. Kultovní seriál Červený trpaslík (Red Dwarf) jako skvělý potisk na dárky. Rozměry peněženky: Výška - cm.


Ušetřete místo a udělejte si na svém stole pořádek s dokumenty ! Naše police a třídící moduly Vám s tím pomohou.

Vybrat si můžete z různých typů, velikostí a také barev. Plastový stojan na dokumenty v šedé barvě s přestavitelnými děliči. Desky, přihrádky a stojany na dokumenty.


Stojany na dokumenty a dělící příčky. Přestavitelný stojan na dokumenty , přihrádek. Někomu, kdo jej využije, věnuji tento kovový pořadač na dokumenty. Chybí mu jeden šroubek, jinak je v pořádku. Pokud o předmět máte zájem, zkuste se prosím trochu rozepsat, na co nebo jak jej plánujete využít, velmi tím zvýšíte pravděpodobnost, že Vám jej věnuji.


Az umělé kůže, poznámkový blok, přihrádky na dokumenty a vizitky, kalkulačka, vnitřní kapsa na zip, úchyt na pero Uložit ke srovnání 7Kč PAS s. Na přední straně je kapsa na zip, na zadní straně je kapsa s kolmým zipem. Taška má zapínání na zip. Do tašky se vejdou dokumenty A4. Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie.


Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Vnitřní přihrádky na dokumenty Ajsou opatřeny popisovatelnými záložkami pro jednoduchou identifikaci dokumentů. Vyrobeno z extra silného (mm) a odlehčeného polypropylenu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky