pátek 2. března 2018

Kráječ chleba

Potraviny tak nakrájíte rychle a souměrně, jako od profesionála. Je poháněn elektromotorem s příkonem 2W, což je velice slušný příkon – má dostatek síly na jakoukoliv surovinu, kterou budete chtít nakrájet, a to včetně masa vyndaného. Odber krížoviek aktívny Prihlásiť k odberu krížoviek.


NAJVYSSI GRECKY BOH mladý ihličnatý strom EČV RK V greckej abecede znak pre hlasku k. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

V dnešní moderní a uspěchané době si neustále snažíme zpříjemnit a urychlit práci v kuchyni. Jedním z neocenitelných pomocníků jsou i kráječe potravin a chleba. Ruční kráječ chleba za 9Kč.


Nakrájíte s nimi totiž skutečně všechno, aniž byste se báli o své prsty. Krásné krajíce chleba zvládnete snadno i bez použití elektřiny. Kráječ chleba , sýrů a salámů. Tloušťka je nastavitelná, ostrá nerezová čepel zajištuje rovný řez.


Retro kráječ chleba - NDR.

Většinu zboží zasíláme okamžitě. Klika kráječe lze složit. FIVE signs your Bread Dough is Fully Kneade Before and After - Bake with Jack - Duration: 8:44. Zařízení je svojí konstrukcí určeno pro lehčí gastronomické provozy a zejména pro země, kde mají přísné bezpečnostní předpisy.


Nenáročný na potřebný prostor. Vysokou kvalitu zajišťuje nerezový řezný kotouč, který je vyroben v Solingenu ( Německo ). DAUB VERHOEVEN, určené především pro pekárny nebo větší provozy, velmi spolehlivý stroj, plně funkční cena netto. Elektrický kráječ ETA vykouzlí krajíce chleba jako podle pravítka během pár okamžiků.


Bez problémů ale zvládne i tenoučké plátky sýra či uzenin. Nemusíte tak zápasit s velkým nožem, a přesto se můžete těšit z profesionálního servírování. Kovový kráječ potravin ( chleba , klobásy, masa atd.) DMS AS-400.


Pečení chleba Vánoční pečení, vykrajovačky Marcipán. Univerzální vroubkovaný nůž kráječ na maso. Popis: Prodám ruční kráječ na chleba , salám atd.


Nejlevnější kráječ na chleba. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Každý den stovky novinek v nabídce.


A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte.

Mechanický ruční kráječ na chleba a pečivo. Nastavitelná tloušťka řezu 1-mm. Broušený řezný kotouč z nerezové oceli. Silná přísavka pro upevnění k hladké pracovní ploše. Pro bezpečné krájení má kráječ přítlačnou krytku.


Pro lepší skladování má také sklápěcí opěrnou plochu. Tradiční ruční kráječ na chleba od české firmy Lodos je zárukou dlouhé životnosti. Oproti elektronickému kráječi s ním ušetříte za energii. Poptat produkt Objednat.


Načítají se parametry a popis produktu, vydržte prosím okamžik.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky