pátek 30. března 2018

Porcelánové jídelní soupravy

Položky až z celkem 44. Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti a bezpečnému provozování stránek. Používáním stránek vyjadřujete souhlas s našimi pravidly pro ochranu soukromí.


Toto neobyčejné nádobí si pořizují často zákazníci s vytříbeným vkusem, napříč generacemi. Mladé páry uvítají početné jídelní soupravy s decentním zdobením v moderních barvách. To vše Vám dává ideální možnost vybrat si z porcelánových souprav značek Langenthal, Lilien a G.

Benedikt z naší nabídky. Jídelní soupravy v moderním designu za příznivé ceny. V našem obchodě si můžete pořídit velmi pěkné jídelní soupravy s dekoracemi i čisté bez dekoru. Specializujeme se na porcelánové jídelní soupravy , keramické jídelní soupravy a jídelní soupravy z tvrzeného skla. Veškerý sortiment tvoří české, případně slovenské výrobky od osvědčených tuzemských výrobců.


Z materiálů máte na výběr porcelán či tvrzené sklo s vysokou odolností. Dětské porcelánové jídelní sady. Z elegantní, pěkně sladěné jídelní soupravy chutná naservírované jídlo vždy daleko lépe.

Podobně i stylový čajový či kávový servis má své kouzlo, díky němuž si svůj šálek oblíbeného nápoje vychutnáte mnohem víc. Vhodné do mikrovlnné trouby, Vhodné do myčky nádobí. Krásná jídelní souprava White Basics Breeze obsahující kusů nádobí jako jsou mělké a dezertní talíře, misky a hrnečky. Vážení zákazníci, PROVOZ E-SHOPU NENÍ PŘERUŠEN! Objednávky zasíláme přepravní službou PPL.


Osobní odběr je dočasně zrušen. Naleznete zde porcelánové soupravy jídelní , kávové i čajové, různého původu a staří. Věříme, že porcelánové soupravy z nabídky prodejců i prodejen z celé České republiky si najdou uplatnění i ve Vaší domácnosti , ať už jako soupravy jídelní , kávové nebo čajové, případně i jako dekorace Vaší vitríny či skleníku.


S chutí připravené pokrmy si zaslouží stylové servírování. Nezáleží na tom, zda sháníte skromnou jídelní soupravu pro dva, nebo naopak bohatý jídelní servis včetně polévkové mísy, omáčníku, hořčičníku a dalších doplňků. Porcelánové dekorované jídelní soupravy české výroby. Moderní jídelní soupravy jsou zastoupeny v eshopu VERNERPORC tvary Gama, Tetra, Colon, Leon a Viola. Výrobci se zde snaží prosadit nové trendy ve výrobě porcelánu a jídelních souprav.


Jsou zastoupeny také starší typy tvarů a dekorů, jako třeba jídelní souprava Ofelie , Rose nebo Mary Anne. Jedná se o kvalitní české porcelánové soupravy dodávané i po jednotlivých kusech. Mäser 18dílná jídelní sada Rhapsody.


Bílé porcelánové talíře, český porcelán, G. Vyberte si z bohaté nabídky motivů a barevného provedení.

V jídelní sadě naleznete hluboké a mělké talíře včetně dezertních talířků. Kupte si jídelní servis, který vám vydrží navěky. U nás nakupujete se slevou.


Moderní a praktický design tohoto setu zaujme zajisté každého, kdo se nespokojí s běžnou produkcí a přitom chce nádobí užívat každý den.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky