úterý 6. března 2018

Čistící váleček

Čistící váleček

York čistící váleček na textil - ks - lepící váleček spolehlivě odstraňuje nečistoty jako je prach, vlasy, psí nebo kočičí chlupy z oděvů i čalounění. Tento čistící váleček si oblíbíte. Skvělá pomůcka pro každého. Velice snadno se ovládá, a přitom odstraní všechny možné chlupy, vlasy nebo jiné nečistoty z Vašeho textilu. Univerzální čistící váleček se super lepivým povrchem odstraní snadno a rychle všechny nečistoty včetně zvířecích chlupů ze všech oděvů, sedaček a ostatních textílií.


Po zaplnění role nečistotami lze snadno papír odlepit a použít další útržek. Analogis - čistící váleček na LP Čistící váleček pro LP desky. Jednoduché a vysoce účinné odstranění prachu a nečistot z vašich LP desek. Pokud se váleček zanese, stačí jej opláchnout a můžete jej používat dál. Ve dvoudílné sadě s neuvěřitelně širokou škálou využití a snadnou údržbou je vhodný pro všechny typy povrchů a tkanin!


Mini váleček se vejde i do kabelky a tak už se nemusíte obávat trapasu, že do práce, nebo na schůzku přijdete v oděvu od vlasů či chlupů vašich čtyřnohých miláčků. Podložky, nastavovací šablony, těžítka, unašeče a obaly desek. Držáky (headshell) jsou umístěny na konci gramofonového ramínka a upevňují se na ně vložky nebo přenosky. Adaptéry se používají při změně typu vložky s jiným uchycením.


Praktická rukojeť s otvorem pro zavěšení. Sestává z listů o celkové délce m. Domácnost Úklid Čistící válečky. Váleček čistící na oděvy. Pomocníci, kteří udrží vaše oděvi bez smítek a prachu a obuv dokonale čistou a vyleštěnou. Užitečné informace Obsahuje fólií, celková délka m. Snadno a rychle odstraní zvířecí chlupy a prach z oblečení, nábytku a sedadel v autě.


Lepicí váleček z vaší pohovky i oblečení snadno a rychle odstraní nečistoty v podobě zvířecích chlupů, vlasů, prachu či drobečků. Po použití váleček snadno opláchnete a uschováte do ochranného krytu, díky kterému zůstane čistý a. Odstraňuje nečistoty ze všech tkanin - žmolky, vlasy, srst zvířat, nečistoty. Vysoce kvalitní lepidlo – odstraní nečistoty již při prvním použití.


Čistící váleček

Snadná manipulace, jednoduché odtržení lepicího listu. Po odlepení útržku lze ihned využít dále. Lint Roller 2m, Fortel.


Vám spolehlivě pomůže odstranit žmolky, psí a kočičí chlupy z oděvů, domácích sedaček i sedadel automobilů. Má na sobě speciální lepící papír, který všechno dokonale zachytí. Vhodný je na všechny povrchy, včetně oblečení. Po použití jej stačí pod vodou omýt - váleček bude znovu lepit a bude jako nový. V balení najdete velký váleček a malý, který můžete nosit stále u sebe.


Čistící váleček

Součástí balení jsou dvě náhradní role. Bastis – čistící váleček na oblečení. Věřte nebo ne, opravdu to pomáhá. Navíc tuto věc zakoupíte téměř všude, dá se jednoduše schovat do kabelky a vy tak můžete být stále bezchybná. Ano, samozřejmě si tento váleček můžete pořídit i při nakupování v obchodu s nábytkem, IKEE.


Máte nějaký konkrétní, který se Vám nejvíce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky