pátek 16. března 2018

Papírový ubrus

UBRUS papírový modrý chevron. Nedoporučuje se však laciný papírový ubrus , který patří spíš na Vaši zahradu než na svatební hostinu. Kvalitnější alternací papírových ubrusů, mohou být ubrusy z Dunicelu. Jejich výhodou je, že vzhledově a naomak působí jako ubrus plátěný.


Dunicel je těžký a pevný materiál, který nabízíme v několika. Papírový pevný a otěruvzdorný ubrus.

Pro správné uchycení ubrusů nabízíme také čiré spony, díky nímž snadno ubrus zafixujete. Vybírat můžete z bílých papírových ubrusů s jemným potiskem, určených na rauty, nebo k přípravám slavnostních tabulí, nebo z barevných ubrusů. Některé barevné papírové ubrusy pak mohou mít ještě potisk různých vzorů. Svatby, oslavy, zábavy, párty, letní grilování ap.


Jde jednoduše ustřihnout. Kvalitní papírový otěruvzdorný ubrus v bílé barvě, ražený damaškový papír se strukturovaným povrchem. Tolerance uvedených rozměrů ±, vyroben ve Francii.


Toto zboží nelze doručit prostřednictvím výdejních míst Uloženka.

Prohlédněte si z pohodlí Vašeho domova naši nabídku, ve které naleznete spoustu ubrusů v různých barvách a různými motivy. Nenechte si ujít naši lákavou nabídku a zjednodušte si o další krůček Váš život. Poškozený papírový ubrus snadno zabalíte a vyhodíte.


Kvalitní pevný otěruvzdorný papírový ubrus , ražený damaškový papír se strukturovaným povrchem. Trvale dbáme, aby zboží bylo v nejvyšší kvalitě. V klidu si najděte papírové ubrusy v roli za nejnižší ceny a nebo papírové ubrusy v roli pro pohodové oslavy, párty a další akce.


Ubrus z papíru rolovaný světle modrý. Máte kavárnu a chtěli byste ubrus , který v zákaznících vyvolá pocit, že popíjejí kávu v Paříži? Nebo už se nemůžete dočkat Velikonoc a těšíte se, až celou domácnost oblečete do barev jara se vzory kraslic a pomlázek? Díky ubrusům a látkám s digitálním potiskem se vaše představy stanou snadno skutečností.


Látkový vánoční a velikonoční na svátek. Ubrusy na jídelní stůl pro každou příležitost. Na každodenní stolování teflonový, pvc ubrus nebo pevnější pvc s textilním podkladem. Na venkovní párty papírové ubrusy.


Chcete běhoun nebo kulatý ubrus ? Ušetřete čas výběrem ubrusu na jednom místě na FAVI. Party stolování efektně dozdobí vhodné party doplňky.

Oslavy, zábavy, párty, letní grilování ap. Obalové materiály pro výrobu, obchod a gastronomii. Kromě svátečních designů nabízíme také luxusní teflonové ubrusy s vodoodpudivou úpravou v pestré škále barev, které se hodí nejen do domácností, ale i restaurací a hotelů.


Kromě výše zmíněných u nás naleznete také ubrusy s prostíráním z tkaného kanafasu, ubrusové šály nebo žakárový teflonový ubrus. Hledáte veselé vzory s dárečky, hvězdami a perníčky nebo decentní motivy ve zlaté, stříbrné a bílé? Naleznete zde také oblíbené ubrusové šály, které ozdobí i obyčejný bílý ubrus.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky