pátek 2. března 2018

Profesionální kuchyňský robot

Stroje na zpracování těsta. Pomůže vám při běžném i slavnostní vaření i pečení a okamžitě se stane nepostradatelnou součástí vašeho vybavení. Kuchyňský robot Kenwood potěší amatérské i profesionální kuchaře. Aby na jednu stranu odpovídal vašim potřebám a na stranu druhou jste zbytečně nekupovali drahý profesionální přístroj, který ve výsledku dostatečně nevyužijete?


Profesionální kuchyňský robot

Jak ale vybrat ten pravý? Dále je ho možné využít ke strouhání, mletí masa, odšťavňování či lisování ovoce a mnoha dalším činnostem. Vedle toho totiž nejspíš ničím náročné uživatele neuspokojí, není příliš variabilní. Z funkcí a doplňků má všechny testované. Roboty KitchenAid jsou celokovové, spolehlivé, nezničitelné.


Na této filosofii staví značka KitchenAid do dneška. Do více namáhaných provozů (zejména a tuhá těsta) doporučujeme model v provedení 4V. Dodávámé profesionální kuchyňské stroje.


Profesionální kuchyňský robot

Profesionální dodavatel gastronomického vybavení do jakýchkoli jídelen, nebo kuchyní! Je vybaven extrémně tichým motorem. Univerzální robot SP1- rychlosti, obsah kotlíku l. Pro všechna zařízení provádíme záruční i pozáruční servis. Robot CHEF PROFESSIONAL je ideálny napr. Servisní středisko se skladem náhradních dílů se nachází v Brně.


Sage BEM825BAL nabízí stupňů rychlosti , systém planetárního míchání , elektronickou regulaci výkonu. K robotu obdržíte i 8l nerezovou nádobu a 7l skleněnou nádobu s rukojetí. Díky plynulé regulaci otáček můžete zvolit rychlost a intenzitu zpracování surovin, funkce PULSE vyvine maximální otáčky. Avšak i zde jsou výjimky, viz náš vítěz testu. Tento krásný kuchyňský robot vaši kuchyň zaručeně rozjasní a ani výkonem vás nezklame.


Tento designově velice povedený kuchyňský robot CHEF PROFESSIONAL se stává v moderní kuchyni stále více oblíbeným pro svoji nenáročnost a pohotovost. Tento robustní motor řízený nově vyvinutou motorovou ovládací deskou ve spojení s celokovovými, vysoce přesnými převody umožňuje maximální přenos hnací síly na příslušenství a nabízí tak výjimečný mixovací výkon v míse. Využívá planetární systém mixování, je poháněn motorem o síle HP a disponuje rychlostmi s elektronickou regulací otáček. Hladké vakuové sáčky rpo. Je plnohodnotným partnerem kuchyní v domácnostech, ale splňuje i přísné požadavky profesionálních kuchařů.


Myslím si, že tento kuchyňský robot najde daleko větší uplatnění v profesionální kuchyni, než v běžné domácnosti. Ať už se chcete pustit do sladkého, nebo do slaných pokrmů, je připraven na vše. Najdete u něj masomlýnek, odšťavňovač citrusových plodů, nástavec pro přípravu těstovin, zmrzlinovač. Zkrátka vše, na co si vzpomenete. Velká nerezová mísa o objemu litrů Vám pak umožní udělat velké množství těsta.


Profesionální kuchyňský robot

Universální profesionální gastro kuchyňský robot hnětač - šlehač s nerez kotlíkem litrů nebo litrů s šlehací metlou, hnětacím hákem a lopatkou na hnětení vhodný pro kuchyně restaurace, mateřské školky, cukrárny. S se stane ideálním pomocníkem ve vaši kuchyni, který zastane spoustu úkonů, jako je šlehání, hnětení, mixování nebo mletí. Přístroj je vyroben z kvalitních materiálů a rozhodně vás překvapí svou všestranností, vysokým výkonem a dlouhou životností. Ať už zvolíte řadu robotů Classic, Premier nebo Titanium, každý kuchyňský robot Chef a Major můžete doplnit některým z široké řady našeho příslušenství.


V základní výbavě kuchyňský robotů ale vždy najdete nerezovou mísu a sadu metel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky