pátek 23. března 2018

Antistatické utěrky

Odběr novinek můžete kdykoliv zrušit. Pokud to chcete udělat, naše kontaktní informace naleznete v právním oznámení. Antistatické utěrky Tmelení Čištění a údržba lak. S velmi přihodnými cenami, akreditovanými výrobky a kvalitním servisem, není žádné překvapení, že jsme celosvětově známí jako jeden z nejlepších dodavatelů produktů.


Objednejte si nyní výhodně a jednoduše.

Odstraňuje šmouhy, špínu, prach a otisky prstů bez poškrábání nebo zanechání zbytků za sebou Odstraňuje prach a nečistoty a umožňuje čištění bez pruhů, rychlý samostatné sušení Kapalina neobsahuje alkohol (nehořlavé) a je bez methanolu Výrobek je. Utěrky a mycí houby do čistých prostor (Cleanroom). Aby to zůstalo zachováno, čisticí utěrky jsou po každém praní a sušení podrobeny vícestupňové kontrole kvality. Pouze když jsou utěrky bezvadné, jsou opět vráceny do oběhu a expedovány. V opačném případě jsou automaticky nahrazeny novými.


Vhodné do čistých prostor třídy 10. Neuvolňují prachové částice mikrovláken.

Ochranné oděvy nehořlavé, antistatické , multinormní Kvalitní ochrana v práci je důležitá a zásadní pro maximální bezpečí vašich zaměstnanců. Pracují s nebezpečnými látkami, ohněm či pracovními nástroji, které vyžadují zvláštní ochranné oděvy levně? Tato kategorie speciálních ochranných oděvů nabízí řešení pro specifické aplikace, které.


Průmyslové utěrky jsou důležitým pomocníkem jak pro zachování čistoty v provozu, tak pro dodržení technologického postupu výroby. Nabízíme lepivé a nelepivé antistatické průmyslové čistící utěrky ke stírání nečistot z kovových, plastových a dřevěných povrchů. Lepivé čistící utěrky jsou netkané impregnované textilie, které zachycují prachové částice, vlákna a nečistoty z výrobků těsně před jejich lakováním. Výhodné antistatické utěrky formátu 80x45mm pro akrylové barvy k odstranění prachu z povrchů před lakováním. Pohodlný a snadný úklid.


Jeho násada je teleskopická, a tak jej nastavíte přesně podle svých potřeb. Nezapomeňte ani na zelené informační značky a červené požární značky. Výstražné oděvy s vysokou viditelnosti EN4Tato norma specifikuje požadavky na ochranný oděv, který má vizuálně signalizovat přítomnost nositele tak, aby byl dobře zjistitelný a viditelný při nebezpečných situacích, a to za všech světelných podmínek v denní době a ve světle automobilových reflektorů v noci. Abychom Vás mohli kontaktovat, zanechte nám prosím svou e-mailovou adresu! Prachovky a antistatické oprašovače jsou vhodné k rychlému odstranění prachu z televizních obrazovek, monitorů, obrazů i nábytku.


V nabídce nechybí ani vlhčené utěrky na monitory a LCD i plazmové obrazovky. Ubrousky namočené v roztoku bez obsahu alkoholu jemně a šetrně čistí povrchy a nezanechávají šmouhy.

Netkaná utěrka určená pro odstraňování prachu z povrchu dílů a nečistot, které vznikly během nástřiku. Určená zejména pro barvy na bázi vody. Neobsahují rozpouštědla Bez zbytku lepidel Minimální pouštění vláken Vynikající stíravost prachu.


Složení: 1 polyester. Lehké a pohodlné antistatické triko s krátkým rukávem, příjemné na nošení. Utěrky z netkané textilie pro tiskaře, vhodné pro čištění tiskových forem, rastrových válců, barevníku a dalších částí strojů, stejně jako pro všechny další znečištěné předměty.


Je vyrobena z vysoce vodivého textilu, který obsahuje dva různé typy vláken. Vhodný na stírání prachu, zvířecích chlupů, vlasů,. V této sekci nebylo nalezeno žádné zboží. Náhradní sada bílých antistatických utěrek. Poliboy Staubmeister - vlhčené antistatické utěrky ks.


Vlhčené utěrky na nábytek s antistatickým účinkem. Na nábytek a ostatní povrchy. Výborně vážou prach a likvidují roztoče.


Speciální receptura redukuje usazování prachu po dní a déle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky