pátek 14. srpna 2015

Nerezové nádoby na vodu

Nerezové nádoby jsou vhodné např. Tlakové nádoby JOVAL mají atestem na styk s pitnou vodu. V dnešnej dobe sa stali neoceniteľným pomocníkom vinárovom pri spracovaní hrozna – kvasení a uskladnení vína. Medzi hlavné výhody patrí.


Kvalitní nerezová nádrž na vodu o objemu 35l včetně dávkovače mýdla v horní části a výpustného kohoutu.

Balení obsahuje držáky pro vertikální (svislé) upnutí dle vašich potřeb (lze pootočit libovolně). Doprodej zásob - nové dělat (naplnění výrobní kapacity) nebudeme. Vaše osobné údaje budú použité na zjednodušenie používania tejto webovej stránke, na správu prihlasovania do vášho účtu a na iné účely opísané v dokumente pravidlá ochrany súkromia.


Ohřívatelné kontejnery na kapaliny. Výhody nerezových fliaš a termosiek Klean Kanteen. Minimalistická karafa na vodu FONTANA má barevné flip-top víčko s integrovaným výtokem pro snazší manipulaci.


S jeho pomocí můžete snadno nalévat tam, kam potřebujete a plátky ovoce či kousky ledu zůstanou uvnitř karafy. Už vyše rokov sa zaoberáme vinárskymi potrebami a cez sieť veľkoobchodov a obchodov sa snažíme uspokojiť potreby hlavne malých a stredných vinárov a záhradkárov.

V ponuke máme kvalitné talianske nerezové nádrže a vinársku techniku, prípravky na ošetrenie muštu a vína, biopostreky na ochranu viniča a iné. Používanie tlakových nádob zároveň stabilizuje tlak vody v systéme. V dôsledku toho sa zvyšuje životnosť celého systému.


Vyřizujeme všechny mailové i telefonické objednávky. I nadále můžete nakupovat přes e-shop, zboží zasíláme přepravní společností co nejdříve k vám. Areál je otevřen pro firmy, živnostníky a výdej objednávek z e-shopu.


Na osobní vyzvednutí se předem domluvte na tel. Na vodě z nerezové lahve si zároveň pochutnáte, protože nerez nijak neovlivňuje její chuť. Ano, myslíme na kohoutkovou vodu.


Ta nám jako dar teče pěkně doma z vodovodu a je minimálně stejně dobrá, jako ta balená. Hospodaření s dešťovou vodou. Velký výběr nádrží na dešťovou vodu. Nádrže designové, praktické, zahradní zásobníky, nadzemní a podzemní konstrukce. Nádoby , nádrže a zásobníky na vodu v široké nabídce objemů a provedení.


Dekorativní nádrže imitující dřevěný su kamennou zeď, amphora. Solární zásobníky na TUV jsou vyrobeny z nerezové ocele v souladu se směrnicemi EU č. WE, vybaveny izolací z polyuretanové pěny o tloušťce mm.

V solárních zásobníkách Veelman, s vyjímkou Typu VSTS150L jsou umístěny dvě spirály, které mají funkci jako výměník tepla - dolní. Nabízíme tlakové expanzní nádoby Reflex na užitkovou vodu. Vyberte expanzní nádobu odolnou proti korozi. Akýkoľvek kvalitný plast mení časom (pôsobením kyselín z jedla, UV žiarenia a pod.) svoje vlastnosti. Rozpadá sa a produkty tohoto rozpadu atakujú homonálny systém detí i dospelých.


Spôsobujú poruchy imunity, alergie. Nádoby nepotřebují téměř žádnou údržbu, stačí jen kontrola tlaku vzduchu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky