čtvrtek 6. srpna 2015

Pračka lavamat

Pračka lavamat

Aeg LAVAMAT Protex Pdf User Manuals. AEG používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby.


Page Dear Customer Thank you for choosing one of our high-quality products. With this appliance you will experience the perfect combination of functional design and cutting edge technology. Convince yourself that our appliances are engineered to deliver the best performance and. Pri tomto modeli však priplácate za skvelé kombinácie programov, technológie ako Silent System či bubon ProTex. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Ten totiž pojme až kg. Půl kilogramu objemu navíc pravděpodobně příliš nezaznamenáte, ale při opravdu velké várce prádla možná i tu trochu prostoru navíc oceníte. Na konci cyklu se ozve zapraskání jak se odjišťuje zámek dveří. Pračka je tichá, pokud ji máte správně usazenou.


Opravdu výborně ždímá, prádlo na vyšší otáčky je skoro suché. Ovládání je dobré, jen si nějak nemohu zvyknout na tlačítko zapnutí, které jsem měl u na jiném místě. Předvolené programy pro čtyřčlenou rodinu jsou OK. Pro mě bylo podstatné místo - hlavně hloubka.


B Užívajte si nekonečný pocit sviežosti a dokonale čistú, mäkučkú a voňavú bielizeň. Práčka je ochrancom nielen vašej obľúbenej bielizne, ale aj vašej spotreby energie a vody. Díky nové úrovni péče o prádlo, se už není potřeba bát o nejoblíbenější kousky oblečení, které bychom si rádi uchovali co nejdéle. Pračky AEG jsou důkazem toho, že i během praní může být zachován dokonalý vzhled oděvů, které i po několikerém praní stále vypadají jako nové.


Maximálního výsledku praní je dosaženo při minimální spotřebě elektrické. Vybraná automatická pračka vlastní přehledný displej, mechanická tlačítka a otočný volič. Na LG F72J5HY3W krásně vidíte veškeré programy a nabízené funkce.


Její obsluha je rychlá a nenáročná. Pračka AEG Lavamat se se svými rozměry vejde i do menších koupelen či malých technických místností. Ide predovšetkým o programy na pranie bavlny, syntetiky alebo mix oboch. Na vlnu slúži špeciálny program Wool Plus, na chúlostivé kúsky bielizne program označený ako Jemné. Kromě toho, že zabere minimum místa, neboť je ve SLIM provedení, potěší tichý chod během praní, možnost zkrátit prací program až o dvojnásobek, skvělé prací výsledky, možnost regulace teploty i otáček, odložení startu, stejně jako úspora elektrické energie a vody.


Výkonná a tichá pračka značky AEG nabízí nestandardní kapacitu bubnu kg, čehož mohou využít tříčlenné, nebo také čtyřčlenné rodiny, s malými dětmi bychom ale doporučili spíše vyšší kapacitu. Je vybavena technologií Fuzzy logic, systémem praní OptiSence, kontrolou vyvažování prací náplně v bubnu, funkcí odloženého. Jde především o programy pro praní bavlny, syntetiky nebo mixu obou. Pro vlnu slouží speciální program Wool Plus, pro choulostivé kousky prádla pak program označený jako Jemné. AEG Lavamat Washing Machine Fault Codes.


Automatické práčky AEG prehľadne na jednom mieste. These fault codes are written for washing machine repairers and not for the general public by AEG and they assume a certain level of competence on the part of the user in diagnostic routines. We have added some notes to try to assist you in determining the nature of the fault you have but, you will still.


Pol kilogramov objemu naviac pravdepodobne príliš nezaznamenáte, ale pri skutočne veľkej várke bielizne možno aj tú trochu priestoru naviac oceníte. V tichosti vám ušetří spoustu peněz. Dokáže určit, kolik a jakého prádla chcete vyprat, a podle toho upraví spotřebu energie a vody a délku programu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky