pátek 21. srpna 2015

Rýč fiskars ergonomic

Free Shipping Available. Hledáte, kde koupit zahradní rýče Fiskars za rozumné ceny? Na našem e-shopu Fiskars -shop. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Rýče Fiskars jsou mistry ve svém oboru a za mnohem méně námahy zryjete půdu. Dál už hledat nemusíte! Fiskars se stane nepostradatelným nářadím při pracích na zahradě. Při rovnání povrchů, práci se zeminou a zarovnávání trávních ploch či jiných činnostech s touto řadou rýčů máte zaručenou nejlepší pracovní pozici.


Zahradnický rýč Ergonomic zaručuje nejlepší pracovní pozici. Tvar držadla umožňuje přirozené a pohodlné držení. Jejich ergonomický tvar, pracovní část připojená pod zvláštním úhlem i pečlivě tvarovaná teleskopická násada výrazně snižují námahu.


Odolná pracovní část rýče Fiskars je vyrobena z kalené bórové oceli a nahoře zahnutá, aby poskytovala pohodlnou oporu při rytí. Fiskars Ergonomic Rýč špičatý v obchodech na Zboží. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Kapkovitý průřez násady usnadňuje pohodlné držení a zvyšuje pevnost nástroje. Držadlo ve tvaru písmene „Y“ pro pevný úchop. Rýč je vhodný k rytí a zarovnávání trávníků i přenášení a mísení zeminy. Tento rýč nahrzuje veleúspěšný model Ergonomic. Zahradní rýč Fiskars s naostřenou čepelí je vhodný na rovnání povrchu, práci s půdou a zarovnávání trávníků.


Rýč fiskars ergonomic

Sklon čepele k násadě 26° snižuje únavu zad a ramen. Má ergonomicky tvarovanou násadu a držadlo pro snížení namáhání za rukou a zápěstí. Pevná čepel je z bórové oceli. Na násadě je plastový povlak pro pohodlné držení.


Rýč FISKARS ERGONOMIC špičatý. Tento zahradní rýč má naostřenou čepel, pro snadné pronikání do půdy. Je vhodný na rytí kamenité, jílové a tvrdé půdy. Rýč zahradní špičatý Fiskars z řady Ergonomic.


Jak jeho přízvisko napovídá je jeho násada k čepeli i držadlu zahnutá tak, aby práce s nářadím byla co nejpohodlnější a nejméně namáhavá. Ostrá špičatá pracovní část k provzdušňování, rýpání, obracení a přenášení půdy. Vyroben z bórové oceli s vysokou pevností.


Upozornění Kvůli zamezení mezilidského kontaktu je nyní možné platit pouze předem bankovním převodem nebo pomocí platební karty. Zahradní rovný rýč je vhodný při sázení, hloubení děr, zarovnávání trávníků a nakládání. Ergonomic nářadí zaručuje pohodlnou pracovní pozici, šetří záda a ramena. Je velmi pevný a je vyroben z vysoce kvalitní bórové oceli. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Rýč fiskars ergonomic

Násada je vyrobená z ocelové trubky. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou). Fiskars Vidle Ergonomic rycí.


Tato ergonomicky navržená řada rýčů a vidlí zaručuje nejlepší pracovní pozici.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky