pondělí 24. srpna 2015

Prodám elektrický sporák

Kč, inzerát platí do smazání. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Důvod prodeje , opakovaná rekonstrukce kuchynē.


Prodám úplnē nový elektrický sporák 2v.

HI-LIGHT plotny s rychlým ohřevem. Možnost zapojení na 2i 3V. Souprava je nevybalená, nepoužívaná, pouze s poškozeným obalem. Kuchyň je používána roky stále ve výborném stavu, možnost koupit zvlášť spotřebiče a zvlášť kuchyň nebo dohromady.


Vše funkcí, pouze řádně vyčistit. Cca roky skladovaný, minimálně používaný, pěkný vzhled (viz foto). Sporák je ještě rok v záruce.


Záruční list odevzdám společně se sporákem.

Důvodem prodeje je rozvod a stěhování do již vybaveného bytu. Trysky jsou na zemní plyn , na propan butan je potřeba vyměnit. Dostupné (ceny s DPH): - Kapacita 1L - € - Kapacita L - € - Kapacita 1L – 2€ - Kapacita 1L - 3€ Pokud máte zájem o podrobnosti,.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Horký vzduch Indukční sporák s multifunkční troubou zaujme energeticky úspornou třídou, přehledným dotykovým ovládáním, objemem trouby až litrů a přednastavenými programy. Objem trouby je litrů. Má platnou záruku, je nepoškozený a je k němu speciální škrabka na čištění a také dva plechy, jeden hluboký a jeden mělčí.


Zde naleznete inzeráty s tématikou sporáky. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky sporáky, pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky sporáky na Vámi zvolené téma inzerce. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Kup teď 6Kč s dopravou 8Kč. Elektrický sporák na fáze jen pro. Připojení 3F 380V(400v)50HZ,hmotnost 61kg. Výška hloubka šířka cm.


Posunout inzerát Přidat do oblíb. Prodáme elektrický funkční sporák , vhodný do restaurací, školních jídelen apod.

Stav zboží Nov é, Doba dodání (od obdržení platby) 4-dní, Značka jiná, Typ sporáku elektrické. Predám plne funkčný zachovalý kombinovaný plynový sporák Mora Esper biely, plynové horáky, elektrická rúra s osvetlením. Prodej z důvodů rekonstrukce bytu, plně funkční. Barva ostění bílá, krbová vložka stříbrná. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Tato položka byla publikována na 14.


Profesionální nerezový elektrický sporák - elektrické vařidlo bez trouby. Pracovní plocha a opláštění sporáku z nerez oceli. Každá plotna má stupňů intenzity ohřevu.


Celkový příkon sporáku kW. Inzerát prodám levně elektrický. Electrolux s varnou deskou, myčku na inzertním serveru Bazák.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky