čtvrtek 13. srpna 2015

Mora vds 641 fw

Mora vds 641 fw

Tato samostatná sklokeramická varná deska má přední hranu zkosenou a ostatní tři hrany broušené a dodává se v elegantním bílém provedení, které skvěle doplní interiér vaší kuchyně. VDS 6FWje sklokeramická elektrická varná deska značky Mora. Táto samostatná sklokeramická varná doska má prednú hranu skosenú a ostatné tri hrany brúsené a dodáva sa v elegantnom bielom prevedení, ktoré skvele doplní interiér vašej kuchyne. Dotykové ovládanie výrazne uľahčuje ovládanie funkcií dosky. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět.


SLIDER na spodní straně desky. Sklokeramická deska se pyšní funkcemi jako TIMER (časový spínač varných zón), STOP CONTROL (vypnutí při přetečení tekutiny na ovládací prvky), funkcí minutku, ukazatel zbytkového tepla, dětská. Přečtěte si uživatelská hodnocení a recenze skutečných zákazníků. Stop Control (vypnutí při přetečení), časovačem varných zón atd. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Doska má dvojitú varnú zónu, dotykové ovládanie vpredu a funkciu detskej poistky. Praktickou DUO zónu můžete využít buď pro malé hrnce, nebo pro nádobí s širším dnem.


Spotřebiče v setu vestavná trouba, sklokeramická deska. Deska má dvojitou varnou zónu, dotekové ovládání vpředu a funkci dětské pojistky. Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Odporúčame: Zľavy až do výšky - zlavy. Návody a manuály na výrobky Mora. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Vám porovná ceny z tisíce obchodů.


Mora VDI 6FF důležité odkazy. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Na Váš dotaz se budeme snažit odpovědět co nejdříve, zpravidla do druhého pracovního dne od odeslání zprávy. Prohlédněte si na této stránce nejprodávanější vestavné spotřebiče mora , nejlevnější vestavné spotřebiče mora a nejlépe hodnocené vestavné spotřebiče mora. U všech produktů z kategorie Vestavné spotřebiče MORA naleznete podrobné informace, recenze zákazníků a také vybrané parametry.


Na e-shopu vyprodáno Rezervovat na prodejně. Zobrazuji 1-produktů z 20. Typ varné desky: samostatná. Domácí spotřebiče MORA do kuchyně ale i koupelny. Vielleicht können die Ber von ManualsCat.


Ihnen helfen um Ihre Frage zu beantworten. Je deutlicher Ihre Frage gestellt. Výrobek je v kategorii Varné desky.


Tento eshop používá k poskytování služieb, personalizaci reklam a analýze návštevnosti súbory cookie. Používáním tohoto webu s tím súhlasíte. Originální příslušenství MORA pro trouby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky