pátek 14. srpna 2015

Whisky sklenice

Dobrá whisky nebo jak se ve spojených státech říká whiskey patří do kvalitní whiskovky. Naše nabídka vás překvapí množstvím kvalitních sklenic na whisky z křišťálového skla vyrobených ve špičkových českých a světových sklárnách. Potěšení z dobré whisky začíná s tou správnou skleničkou.


Vychutnejte si každý doušek vaší oblíbené whisky ještě o něco víc díky stylovým whiskovkám z kvalitního skla. Z naší nabídky sklenic na whisky si vybere každý.

V naší nabídce najdete skleničky na whisky nejrůznějších tvarů, barev a dekorů. Od čistých jednoduchých sklenic přes veselé barevné až po tradiční broušené sklenice. Sklenice pro degustaci nápojů. Když byste se zeptali lidí, jak má vypadat správná sklenice na degustování whisky , v drtivé většině případů vám odpoví, že se jedná o nízkou sklenici s masivním dnem.


Takhle tedy sklenice na ochutnávání whisky tedy rozhodně nevypadá. Modrá sklenice na whisky z křišťálového skla Nachtmann Traube Whisky Tumbler Cobalt Blue, 2ml. TESCOMA panák myDRINK ml, ks.


Diamante sklenice na whisky Chat.

Degustační sklenice na koňak, rum, whisky a pálenky zrající v sudu. Jeden z nejoblíběnějších produktů značky Schott Zwiesel. Tvar dokonale umožní nápoji uvolnit své aroma a. Nakupte u nás kvalitní sklenice na whisky značek Arcoroc, Libbey a dalších.


Rádi vám poradíme s výběrem. Základní surovina vyrobená v České republice Nový Bor. Ručně broušený dekor Labutě. Baleno v dárkové krabičce po šesti kusec.


Explore And Buy From Our Collection Of Fine Single Malts! Glenfiddich incarnations. Křišťálová sklenice na koňak s motivem zlaté, nebo platinové pavučinky.


Velice originální a kvalitní dárek pro muže kteří si dopřávají večerní kapku alkoholu. Pokud milovníci whisky ochutnávají zrovna tu skotskou, nepopíjejí ze sklenice tumbler, ale ze speciálních sklenic nosing nebo tasting se stopkou. V těchto kulatějších sklenicích na whisky ve tvaru tulipánu se aroma whisky plně rozvine a zároveň zůstane ve sklenici díky zúženému okraji.


Iroko, 3ml Dominantní sklenice na whisky ozdobí každý sváteční stůl svou francouzskou elegancí inspirovanou 20. My ve Westwing obřady milujeme a tento nemůžeme vynechat, samozřejmě se stylovými artefakty po ruce.

Sada na whisky - stříbrný tác, karafa na whisky a sklenice. Nám se líbí ty křišťálové. Inspirujte se nápady našich šikovných odborníků na design a využijte.


Zaručeně rozzáří domácnost a je ideálním tipem na svatební dar pro novomanžele do nového příbytku, jako dárek k výročí nebo k Vánocům. V katalogu nemáme podrobnější informace o whisky sklenice. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Check Out Whisky on eBay.


Fill Your Cart With Color today! Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky