čtvrtek 6. srpna 2015

Hyundai pdp 933

Umožňuje také příjem digitálního TV vysílání. HYUNDAI PDP 9SUDVBT. Filmy, seriály, muzika, fotky na DVD nebo flash disky a televizní pořady vždy po ruce? Popis a specifikace ↓Ke stažení. Vysoké rozlíšenie obrazu, digitálny tuner DVB-T, široká podpora multimediálnych formátov, USB vstup a čítačka SDHC kariet, AV výstup, diaľkové ovládanie, príslušenstvo pre použitie v automobile.


Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět. Felszereltségének köszönhetően, amely beépített DVB-T tunert tartalmaz, a készülék hordozható televízióvá válik, vagy set-top-boxot helyettesít, amivel a régi digitális tuner nélküli televíziókat is nézheti. Tento zvyšuje jeho možnosti i dalšími směry, protože ho například můžete připojit k vašemu televizoru pomocí AV vstupu a použít jej jako plnohodnotný set-top-box pro.


Tekintsd meg a termék információit. Všetky informácie o produkte. Výbava zahrnuje také vestavěný DVB-T tuner, takže se přenosný přehrávač dokáže. CZ CZ - BEzPEčNOSTNÍ OPATŘENÍ Upozornění: Tento přehrávač videodisků využívá laserový systém.


Přehrajte si videa, muziku a fotky z USB paměti a nebo si na USB nahrajte. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Přenosný DVD přehrávač s LED podsvícením a obrazovkou o úhlopříčce cm.


USB vstup, AV výstup, dálkové ovládání, příslušenství pro použití v automobilu, podpora DivX a AVI formátů. Minimálně používaný (cca 10x) v top stavu. Jedná se o přenosný DVD přehrávač vhodný například pro dlouhé cestování nebo jiné zahnání nudy s podporou různých video, obrázkových a hudebních formátů a velkým množstvím příslušenství.


Zvlášť vďaka výbave, ktorá v sebe zahŕňa vstavaný DVB-T tuner, takže sa prenosný prehrávač dokáže zmeniť v prenosný televízor, či po pripojení nahradiť set-top-box potrebný pre sledovanie starších televízorov bez digitálneho tunera. Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts.


Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Vysoké rozlišení obrazu, digitální tuner DVB-T, široká podpora multimediálních formátů, USB vstup a čtečka SDHC karet, AV výstup, dálkové ovládání, příslušenství pro použití v automobilu. Hyundai PDP 933SU alternativy - Heureka. Preverite pestro ponudbo izdelkov po akcijskih cenah. Uživatelské dotazy a diskuze: Dobrý den De to nabíjet p. Nabízím k prodeji DVD přehrávač s dálkovým ovladačem, scart, navod funkční.


Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Zkuste vybrané alternativní produkty. Všechny otázky u nás najdete přehledně na jednom místě.


Tento web používá soubory cookie, které mu pomáhají poskytovat a zlepšovat služby. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky