čtvrtek 6. srpna 2015

Stojan na saty

Věšák na šaty vybírejte podle barvy, materiálu nebo ceny na FAVI. Na výběr máte ze 1druhů! Bude to němý sluha nebo stojan na oblečení ve stylu krejčovské panny? Může být i pojízdný nebo teleskopický.


Druhů je však několik, pojďme se na ně podívat.

Stojan na šaty Většinou se jedná o kovový stojan na šaty neboli štendr. K tomuto věšáku budete potřebovat ramínka, která následně spolu se šaty snadno zavěsíte na tyč. Oblečení se nebude mačkat a bude přehledně vyskládané. Až se budete ráno připravovat do. Do skříně už nepatří, ale na praní to ještě není – kam s takovým oblečením?


Určitě ne na židli, postel nebo pohovku. Váš problém teď vyřeší stojany na šaty , které lze umístit do jakékoli místnosti. Stojany jsou vybaveny tyčí pro zavěšení ramínek i odkládací plochou pro obuv, kabelky a další drobnosti.

Se stojany na oblečení dáte nevzhledným. S našimi vešiaky a stojany na šaty dáte svojmu odkladanie odevov poriadok. K dispozícii sú stojany a vešiaky v rôznych prevedeniach.


Nechýba drevené či oceľové vešiaky na kabáty, ktoré sú dokonalým doplnkom do každej predsiene, ani pojazdné stojany na šaty vhodné napríklad aj do spálne a ďalších miestností. K tomuto stojanu budete potrebovať vešiaky, ktoré následne spolu so šatami ľahko zavesíte na tyč. Oblečenie sa nebude mačkať a bude prehľadne vyskladané. Až sa budete ráno pripravovať do práce. Dostupnost: zboží je skladeDostupnost: zboží.


Odkládací věšák na šaty moderního designu je. JYSK vo forme e-mailu, ktorý obsahuje inšpiráciu, najnovšie ponuky, novinky a informácie o aktuálnych kampaniach vzťahujúcich sa na celý sortiment spoločnosti JYSK Slovensko. Zároveň súhlasím s pravidlami a podmienkami odberu newslettera.


Súhlas je možné kedykoľvek zrušiť. Sú veci, ktoré nejde zložiť tak, aby potom nevyzerali pokrčený. Sú to napríklad šaty a košele alebo nohavice do obleku. Preto je lepšie je nechať zavesené na ramienku a zavesiť do stojanu na šaty. Všetko zostane krásne vyžehlené a vy si ľahšie vyberiete.


Provedení bílý plast a kovové části s chromovou úpravou.

Kovový pojazdný vešiak na kabáty Versa. Stojan na odev, materiál oceľové rúrky so strieborným nástrekom, drevené diely v prírodnej farbe (buk). Nordic Experience Černý stojan na oblečení Tarko. Pro zobrazení více produktů odeberte n. Nejširší výběr stojanů na šaty skladem. Vyberte si online v eshopu!


Dodáme do dnů po celé ČR! Dekorativní stojany na šaty. Odkládání oblečení na křeslo, pohovku či snad dokonce. Chromovaný pojízdný stojan na šaty s nosností až Kg a šířkou až 1cm. Praktický pojízdný stojan na zavěšení Vašich svršků - štendr s n. Jednoduchý a elegantný stojan na šaty s dvoma police na prehľadné uloženie Vašich zvrškov.


Chrómovaný pojazdný stojan na šaty s nosnosťou až Kg a š. Na stojan môžete umiestniť tričká, šaty , svetre atď. Pojízdný stojan na šaty. Doprava zdarma Záruka minimálne roky Právo na vrátenie tovaru do dní – Všetko pre firmu.


Věšák vhodný do chodeb, předsíní ale i do obýváků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky