pátek 14. srpna 2015

Skleněný podnos s poklopem

Roztomilý skleněný podnos na noze s poklopem schová všechny dobroty. Velikostí je tak akorát na malý dortík, sváteční pečivo nebo aromatické sýry. Skleněný podnos s poklopem z recyklovaného skla.


Detail produktu Do obchodu. Podstavec pod dort Kastehelmi 35cm, čirý Iittala. Dekorace značky Antic Line jsou takovým závanem starých časů.

Skrývá se v nich patina, která dává dekoracím pocit, jakoby už zažily mnoho a mnoho příběhů předešlých let. Elegantní a originální design s bublinkami. Podnos Nástolec dortový 32. Ručně foukané sklo z českého křišťálu. Poklop je nejen praktickým… 2Kč – 2Kč ve obchodech Porovnat ceny.


Servírovací podnosy a tácy s poklopem udrží dobroty déle čerstvé. Zabrání osychání, napadání nepořádku ze stromu i náletům hmyzu na jídlo servírované venku i uvnitř. Výborná je pro ovoce, sýry, zákusky a chlebíčky.


Velmi kvalitní zpracování vyrobeno ze silnostěnného skla.

Set obsahuje podnos na nožičce a podklop s úchytem. Dřevěný podnos na sýr se skleněným poklopem Antic Line Fromage. Poklop z křišťálového skla Nachtmann Bossa Nova, ⌀ cm.


Bambusové prkénko se s. Cena 7Kč je ve srovnání s vysokou kvalitou produktu nízká. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Vynikající pro přenášení a podávání dortů. Vy tak neplatíte nic navíc! Každý den stovky novinek v nabídce.


A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Ideální na pečivo, dortíky nebo něco skladkého. Je vhodný na servírování dortů, koláčů, zákusků či ovoce.


Na tomto podnosu bude každý dort vypadat přímo k nakousnutí. Přes sklo je dobře vidět a vše máte stále pod kontrolou. Břidlicový podnos s poklopem Brompton Nádherný podnos z přírodní břidlice doplněný o skleněný poklop bude ozdobou vaší kuchyně! Naservírujte si na něm dortíky, buchty, cukroví nebo slané pečivo a pomocí praktického poklopu přikryjte, aby vám dobroty neoschly. Díky poklopu vámi naservírované pochutiny snadno uchováte, v letním období pak můžete s radostí vámi napečené výrobky předložit při stolování na zahradě, terase.


Praktický komplet skleněného podnosu na noze s poklopem.

Atmosféra francouzského bistra, které voní kávou i čerstvě upečenými croissanty, se nedá jen tak s něčím zaměnit. Vytvořte si ve svém interiéru malé soukromé bistro přesně v tomto duchu. S doplňky, jako je tento skleněný podnos , to půjde samo. Příbor pro každou příležitost.


Decentní tvar a elegantní vzhled. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Skleněné tácy a podnosy jsou krásnými doplňky k servírování dobrot. Určitě oceníte skleněný stojan s poklopem nebo kulatý třípatrový skleněný stojan na cukrovinky. Na skleněný podnos vyskládáte chlebíčky, jednohubky, moučníky, zákusky, zeleninu i ovoce.


Má velmi všestranné použití. Zvolit můžete jednoduchý i zdobený design.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky