pátek 28. srpna 2015

Bílá jídelní souprava

Sváteční porcelán po babičce nechte ve skříni a pořiďte si jídelní servis podle svého vkusu. Malé i velké jídelní servisy bílé barvě i barevné se vzory, včetně moderních hranatých talířů. Tuto židli a řadu dalších zakoupíte v eshopu Sconto nábytek.


V nabídce naleznete velké množství jídelních židlí vhodných do vaší kuchyně nebo jídelny, ale také barové židle nebo konferenční židle. Bílá jídelní souprava tradičního tvaru Constance bez dekoru. Jídelní souprava Constance, český porcelán, bílý, Thun, d.

Okraje talířů a mís jsou reliéfně zdobené. Moderní a velmi oblíbený porcelánový servis Tom v bílé barvě obsahuje vše pro kvalitní základ každého hostitele. Podívejte se, kde máme vybraný produkt skladem, případně kde je produkt vystaven. Všechny údaje mají pouze informativní charakter.


Pokud si přejete vybraný produkt na pobočce vyzvednout, nejdříve si ho objednejte, další pokyny vám zašleme. JÍDELNÍ SOUPRAVY, SADY TALÍŘŮ - Online prodej jídelních souprav, servisů a sad talířů. V našem obchodě si můžete pořídit velmi pěkné jídelní soupravy s dekoracemi i čisté bez dekoru.


Specializujeme se na porcelánové jídelní soupravy, keramické jídelní soupravy a jídelní soupravy z tvrzeného skla.

Jen málokdo si uvědomuje, jak je obtížné vytvořit tu správnou atmosféru jídelny. Ratanová jídelní souprava Bali do vaší kuchyně či jídelny. Ratanovou jídelní soupravu nabízíme v povrchové úpravě bílá.


Ratanový jídelní stůl s úložným prostorem doplňují ratanové jídelní židle s bílými sedáky. K ratanovému jídelnímu stolu vám dodáme skleněnou desku kruhového tvaru. Bílá dřevěná jídelní souprava stolu a židlí GEORGIA v obchodě Beliani.


Ale první a nejdůležitější pravidlo je, že kuchyňský stůl a židle musí poskytovat pohodlné místo k sezení. Nabízíme velké i malé jídelní stoly, takže ať už hledáte jídelní sestavu, kde by seděla celá rodina, nebo menší jídelní soupravu do kuchyně, v JYSKu určitě najdete několik. Lze je používat v mikrovlnné troubě i mýt v myčce nádobí.


Jídelní sada ALEXIE od značky Luminarc se skládá z kusů nádobí. Stačí vyměnit jídelní židličky a jídelna se změní z klasické na romantickou, z moderní na retro či starožitnou a opačně. Vsaďte důraz na pohodlí a nikdo už z jídelny do svého pokoje utíkat nebude.


Jídelní židle plní svou funkci a mohou ještě podtrhnout styl, ve kterém jste si zařídili zbytek domácnosti. Jídelní sestavy nabízí snadný způsob, jak si vybrat židle a stoly do jídelny přesně tak, aby k sobě perfektně ladily. A bílé jídelní sety mají ještě navíc tu výhodu, že jsou snadno kombinovatelné i se zbylým vybavením bytu.


Nemůžeme zaručit, že bude stůl bílý i po jídle, ale nebojte, hadřík vše spraví. Jedná se o kvalitní nábytek. Souprava je díky zcela hladkému povrchu a bílému provedení nadčasová a hodí se do všech interiérů.

Rustikální jídelní set SWEET HOME je vyroben z borovicového masivního dřeva a ošetřen bílým voskem. Talíře jsou lehké, ale přitom pevné a odolné vůči nárazům. Klasické rustikální zpracování je velmi oblíbené mezi zákazníky již řadu let. Kolekce porcelánu WHITE BASICS je jednou z nejdéle nabízených kolekcí porcelánu od společnosti Maxwell and Williams.


Luminarc 18dílná jídelní souprava Carine, bílá 18dílná jídelní sada z opálového skla od francouzského výrobce vás bude těšit po dlouhou dobu Materiál je odolnější než porcelán, neodšťipuje se, je čistě bílý a navíc velmi lehký. Jídelní sety jsou skvělým a rychlým způsobem, jak si vytvořit dokonale sladěný jídelní kout. Méně času strávených při hledání vhodných stolů a židlí, více pro pohodové chvíle strávené s rodinou či přáteli u výtečného jídla.


Rohová rozkládací sedací souprava OTTO. Pevná konstrukce ze dřeva a OSB desky. Potah z velmi kvalitní pevné, hrubé látky v moderních barevných odstínech.


Vybírejte si Jídelní sety podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky