středa 19. srpna 2015

Grilovací pánev děrovaná

Víte, co je grilovací pánev ? Možná by se mohlo zdát, že se jedná o obyčejnou pánev , kterou výrobci označili jako „ grilovací “. Grilování je více než jen příprava jídla. A pokud máte dobrou grilovací pánev , nemusíte se mu oddávat jen v létě. Grilovací pánve se vyznačují speciálními drážkami na dně, které imitují běžnou grilovací mřížku. Mezi drážkami se zachytí tuk a šťáva z masa, a navíc se maso nepřichytí ke dnu.


Pánev na gril děrovaná pr. Prvotřídní grilovací pánev , ve které můžete bez omezení vařit na plotně sporáku a zároveň ji dát do trouby a naplno v ní péct, grilovat či zapékat. Toto zboží pro Vás máme skladem a je připraveno k okamžité expedici.


V políčku za dostupností je uvedena předpokládaná doba, za jakou Vám zboží doručíme. Dobře provedená palačinková pánev s kvalitní povrchovou úpravou a odolnou rukojetí z nerezu. Prakticky nesmrtelná kombinace litinového těla a dřevěné rukojeti, která udělá radost. GRILOVACÍ A PEČÍCÍ PÁNVE. Nabízíme Vám za super nízké ceny kvalitní grilovací a pečící pánve!


Možnost osobního odběru ve skladu! Sklad se nachází na Slovensku. Bez rukojeti jí lze také použít v troubě či mýt v myčce nádobí. Vyznačuje se nepřilnavým povrchem. Plastová dlažba je určena pro povrchovou úpravu Vaší zahrady.


Vážení zákazníci, díky zvýšenému zájmu o naše produkty dochází ke zpoždění expedice o 2-dny. Grilovací pánev s mramorovým povrchem je vyrobena z tlakově litého hliníku a také má nepřilnavý povrch. Díky povrchu je odolná vůči poškrábání a žáruvzdorná do 2stupňů. Péče o tuto pánev není náročná a kromě toho je i šetrná k vitaminům a vhodná pro vaření bez tuku. Je speciálně navržena pro použití na plynovém sporáku.


Lehké použití přináší pokročilé funkce, k. Vaření a smažení na indukci je moderní, rychlé a úsporné. Pánve a pánvičky s masivním sendvičovým dnem najdete v nabídce firmy TESCOMA v mnoha různých provedeních a designech, které vás neomrzí. Lze ji použít jako zpevněný povrch pro Váš zahradní altán, můžete ji položit kolem zahradního bazénu, vyložit cestičky mezi Vašimi záhony. Pruhy se vypálí na maso nebo na zeleninu, kterou na ní připravujete, a tak budete mít pocit, že jste jídlo přinesli rovnou z venkovního grilu.


Masivní grilovací pánev PREMIUM s profilovaným dnem přizpůsobena přímo na grilování. Je opatřena prvotřídním antiadhézním povlakem Teflon Classic. Má speciálně zabroušené dno.


Dobrá pánev je zákla a proto věnujeme vývoji pánví mimořádnou pozornost. Nabízíme tak v tomto odvětví vše, co si jen dokážete představit – pánvičky menších i velkých průměrů, wok pánve, grilovací pánve na steaky i speciální palačinkové pánve. Klasická pánev : Jde o nejběžnější a nejpoužívanější druh pánve.


Má rovné dno a primer vysoký okraj, proto je vhodný na rychlé smažení na horkém oleji, vaření omáček či dušení masa. Disponuje většinou nízkými okraji a. Překvapte své známé a plynový gril vyměňte za grilovací pánev s plynovým hořákem. Plynový gril Muurikka Set je skladný, lehce přenosný a vyžaduje minimální údržbu.


Zabijačkové a gulášové velkokapacitní soupravy na veliké akce Maďarské koření Maďarská směs koření na perkelt 1g Maďarská směs koření na ryby. Materiál hliníkové slitiny zajišťující rychlé a rovnoměrné rozehřátí povrchu. Povrch nepřilnavý se zesíleným pomoci titanu.


Teplota do 250°C, vhodné na všechny typy sporáků vč. Rozměr ŠxDxH: 3x 2x mm. Jsou odolné vůči kovovému náčiní, optimálně rozkládají teplotu a obvykle mají nepřilnavý povrch.


V naší nabídce najdete také grilovací pánev Tefal, Wok pánev Tefal nebo pánev na palačinky Tefal.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky