pondělí 10. srpna 2015

Krabičky na jídlo

Nejčastější využití těchto gastro-obalů je ve formě krabiček na jídlo s průhledným víkem, aby byl vidět obsah nakupovaného zboží, nebo jednorázové kelímky na nápoje, využívané například na festivalech. Bio-plast je možné použít i na kelímky na zmrzlinu, studené omáčky, saláty, sladkosti. Krabičky na jídlo Sistema To Go jsou zaměřeny na udržení potravin čerstvých během vašich cest.


Veľkoobchod a Maloobchod jednorázových ekologických gastro obalov , krabičiek z cukrovej trstiny,tanierov ,misiek na polievku , kelímkov z bioplastu,recyklovatelných papierových tašiek,eko gastro riadu z palmových listov. U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží. Najdete u nás krabičky na jídlo za TOP ceny nebo krabičky na jídlo pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti.

Vyberte si krabičky na jídlo , které jsou nejvhodnější pro Vaše využití. Kartónové krabičky z našej ponuky sú vhodné nielen na koláče a pečivo, ale aj na teplé jedlá, cestoviny, kaše, šaláty, studenú kuchyňu a podobne. Kartón, z ktorého sú vyrobené je potiahnutý bioplastom, takže sú odolné voči mastnote a pretekaniu.


Podobné vlastnosti majú aj bežné krabice na jedlá, ale. Plastové krabičky sú vyrábané z najcennejšieho neobnoviteľného zdroja, ktorým je ROPA. Krabičky , ktoré ponúkame Vám sú vyrobené z vlákien cukrovej trstiny, ktorá je obnoviteľným zdrojom a nijako nezaťažuje našu planétu.


Možno je úplne kompostovať za obyčajným až dní aj na záhradnom komposte. Ohřívací boxy na jídlo , elektrické krabičky na jídlo , napájení do sítě nebo do auta Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu.

Můžeme směle konkurovat mnohem větším společnostem ve všech odvětvích potravinářského průmyslu, jsme specialisté na papírové obaly, plastové obaly, krabičky na jídlo , plastové nádobí, kelímky na kávu a jednorázové nádobí. Vyzkoušejte naše služby, jsme Vám k dispozici v Ostravě, Brně i Praze. Svačinový set pro děti skládající se z plastové krabičky na občerstvení a spolehlivě těsnící lahve na pití o objemu l. A to nejen v práci nebo ve škole, ale i při cestování na výlety nebo kvůli práci.


A když máte chytrou krabičku, do níž si pěkně nachystáte jídlo , hned se vám to bude lépe jíst. Nemusíte mít v krabičkách jen oběd. Připravte se a buďte o krok napřed s naší řadou krabiček na jídlo. Naše krabičky na uchovávání jídla a krabičky na tablety jsou ideální pro přípravu jídel a doplňků. Jsou skladné, mají hodně přihrádek a bezpečné zavírání, takže si své jídlo můžete vzít kamkoli s sebou a uchovat si ho čerstvé.


Díky průhlednému materiálu také hned vidíte, co je uvnitř. A pokud občas vytváříte z včerejších zbytků dnešní obě rozhodně budete vyhazovat méně jídla, když jasně uvidíte, co všechno máte v lednici. Obědy do krabičky - Více než snadných receptů na zdravé a čerstvé jídlo. Inspirace k domácí přípravě chutného a zdravého jídla na každý den Obsahuje promyšlený výběr mezinárodních receptů a surovin, aby se oběd dal snadno zabalit a přenést a vydržel dlouho čerstvý. Jemná motorika v podobě několika jednoduchých pohybů vyvolá typický zvuk otevírané nádoby, kde se v celé svojí kráse objevuje připravené jídlo.


Krabičky majú certifikát a sú vhodné pre alergikov, astmatikov, malé deti, dojčiace aj tehotné ženy. Veľkou výhodou je neobmedzená doba ich trvanlivosti a možnosť rozkladu na kvalitné bio-hnojivo. Jídelní boxy a krabičky na jídlo bez chemických látek a škodlivin, tepelně odolné, vhodné pro horké pokrmy i omáčky pro rozvoz a odnos jídel s sebou, nádobí je plně kompostovatelné a certifikované.


Pokud nám změnu doručovací adresy sdělíte nejpozději v den rozvozu do 12:0 přivezeme vám jídlo , kam jen budete chtít. Stále si nejste jisti, zda jsou Zdravé krabičky pro Vás vhodné ?

Objednejte si krabičky třeba na den a uvidíte, že to bude láska na první pohled! Skladujte a přenášejte jídlo v cukrářských krabicích a krabicích na potraviny. Mají ideální rozměry a díky chytré konstrukci se s nimi snadno pracuje.


Koupit si u nás můžete krabice na výslužku s uchem, dortové krabice ve velikostech, krabice na zákusky nebo o Vánocích oblíbené krabice na cukroví. Na rozpálené pánvi orestujte kostky slaniny a následně maso. Na tortillu položte salát, masovou směs, na proužky nakrájenou cibuli, trochu zakysané smetany a zabalte.


Máte i vy zajímavé recepty do krabičky ? Podělte se s námi o ně v. Trvale dbáme, aby zboží bylo v nejvyšší kvalitě. V klidu si najděte krabičky na jídlo za nejnižší ceny a nebo krabičky na jídlo pro pohodové oslavy, párty a další akce. Jinými slovy, drahocenné suroviny za využití značné energie (např. u hliníku) po jednom použití skončí na skládce, u silnice či prolítnou komínem spalovny,“ řekl nám Jan Freidinger z Greenpeace.


Obrovským problémem je i hromadění plastových odpadků, včetně lahví, obalů na jídlo a plastových tašek. Jídlo expedujeme v krabičkách neprodyšně uzavřených fólií, čímž si zachová svoji chuť a neokorá. Jídlo v krabičce můžete přímo ohřát v mikrovlnné troubě pokud je k tomu jídlo určeno. Po upotřebení jsou krabičky určeny k recyklaci – dávejte je tedy do tříděného plastového odpadu.


Zdravý životní styl v podobě krabičkové diety. Jídlo na celý den vám přivezeme domů, do práce, nebo si ho můžete vyzvednout na odběrném místě. Jídlo je pestré, rozmanité a vždy chutné. Konečně mohu svůj volný čas věnovat sobě a ne vysedáváním u plotny.


Vzhledem k balení si jej mohu vzít i když jedu mimo kancelář.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky