čtvrtek 27. srpna 2015

Sencor sws 185 usb

All manuals on ManualsCat. See all the product information. Anytime you plan your activities, you should know how the weather is.


Sencor sws 185 usb

Whether you want to go for a tip, invite your friends for a grill party or take your kids to a camp. Pokročilá domácí meteorologická stanice s měřením teplot, vlhkosti, srážek, větru a možností zálohy naměřených hodnot do počítače pomocí USB spojení. Meteostanice vám předpoví počasí ikonou, indikuje vývoj tlaku, teploty i vlhkosti z bezdrátových čidel, kterých můžete mít připojeno až 5. Tekintsd meg a termék információit. Bezdrôtovo meria teplotu, vlhkosť, úhrn zrážok a rýchlosť vetra.


Medzi ďalšie funkcie patrí napríklad budík, kalendár či rádiovo riadené hodiny. Veškeré informace o produktu. Chcete doručit zboží do Česka? Bezdrátově měří teplotu, vlhkost, úhrn srážek a rychlost větru. Mezi další funkce patří např.


Vnitřní teplota, vnitřní vlhkost, vnější teplota, vnější vlhkostZobrazení vývoje změn teploty a. SENCOR SWS 2Meteostanica. Budík: Hodiny riadené rádiovým signálom DCF s dátumom. Dva budíky s opakovaným zvonením pre všetky dôležité udalosti. Možnosť postavenia na stôl alebo zavesenia na stenu.


Všetky informácie o produkte. Sencor s měřením vlhkosti a větru. USB konektor pro zálohování údajů v PC a bezdrátové spojení. A várható időjárást órával jelzi előre.


Sencor sws 185 usb

Kromě předpovědi počasí dokáže stanice, pomocí bezdrátových senzorů, měřit rychlost a směr větru, snímat déšť, teplotu a vlhkost vzduchu. Ten Software pro komunikaci je easywheater? Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. LCD displej se zobrazením času, datumu, dve v týdnu, fáze měsíce, zobrazení času východu slunce, duální budík s opakovaným buzením, vnitřní a vnější senzory teploty a lhkosti, zobrazení grafu vývoje tlaku, teploty a vlhkosti, funkce krátkodobá. K jednotce se dodává externí senzor, který do ní přenáší bezdrátově data až na vzdálenost metrů.


Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az focuscamera. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Vzhledem k současné situaci jsme přijali opatření, která najdete zde. Ve zkratce: Prodejny fungují pouze jako výdejny on-line objednávek, platba jen kartou.


Sencor sws 185 usb

Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Nakúp lacno v pohodlí domova. Akce na téma usb najdete na Skrz. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky