čtvrtek 6. srpna 2015

Strojek na nudle imperia

Strojky na výrobu těstovin. Jednoduchý mechanický strojek na těstoviny z chromu a nerezu usnadní vaši práci. Tento vysoce kvalitní strojek vyrobený v Itálii patří na trhu mezi špičku ve strojích na výrobu těstovin.


Je vyroben z masivní chromnerezové oceli. Ty totiž rozhodují o tom, jak vybavený produkt si vlastně zakoupíte. Teď jsem si přečetla návody a zjistila jsem, že chyba bude v tom.

Pomůže vám vyválet těsto na požadovanou tloušťku a šířku a nástavce se pak postarají o dokonale rovnoměrné nudle nebo špagety. Další nástavce nebo třeba motorek ke strojku můžete libovolně dokupovat. Vysoká kvalita a spokojenost zaručena! Možno dokoupit nástavce nebo stojan na sušení těstovin.


Vyroben je z chromu a nerezu a velice vám usnadní vaší práci. Možnost tloušťky těsta je nastavitelná. Já mám strojek imperia a naprostá spokojenost.


Spousta lidí si na ty Lidlové atd.

Obsluha tohoto strojku je velice jednoduchá a rychlá. Velmi dobře se také udržuje. Už žádné přilepené a potrhané těsto, strojek na těstoviny skvěle nahradí váleček a ulehčí vám práci. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Imperia strojek na těstoviny Titania. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Milujete těstoviny v jakékoliv podobě?


Pokud dáváte přednost domácím těstovinám, pořiďte si praktický strojek na těstoviny, se kterým vyrobíte nejrůznější druhy těstovin pohodlně a snadno. Pak by ale ve vaší výbavě neměl chybět pořádný strojek na výrobu nudlí! Mechanický strojek na nudle Orion je určen ke krájení nudlí v různých šířkách těstovin - skvělý pomocník pro všechny hospodyňky při přípravě domácích nudlí.


Atlas 1obsahuje tři úrovně strojků – 1) základní model Roller, což je samostatný strojek na válení těsta bez nástavce 2) model Classic, který tvoří strojek Roller a dvojitý nástavec na fettuccine a tagliolini 3) luxusní barevné strojky Color, funkčně shodné s modelem Classic, liší se barvou. Tohle jste s listovým těstem ještě nezkoušeli. Druhý a devátý nápad na sváteční dny. KitchenAid 5KSM175PSEMY.


Nádherný, nadčasový, elegantní a jemný design, který si najde místo v každé kuchyni. Není nad vlastnoručně připravené těstoviny!

Ruční strojek značky Orion je vyroben z kovu s plastovými doplňky. K upevnění poslouží úchytný šroub. Základem strojku je samostatná pevná konstrukce s válci pro snadné válení těsta. Už žádné trable s potrhaným těstem či pracné válení pomocí válečku. Küchenprofi strojek na těstoviny a nudle 1PASTACASA.


Vyrábějte domácí těstoviny rychle a jednoduše! Levné strojky na těstoviny jsou většinou vyrobeny z nekvalitní oceli s plastovým uložením válců. Na konstrukci mají levnější strojky použit materiál s velkým podílem levného hliníku, který není tak tuhý a při větší zátěži nedrží tvar. A je to úplně úžasná věc, která se vyplatí.


Se strojkem je v základu nástavec na 2mm a 6mm těstoviny. Na tom úzkém dělám nudle do polévky a na tom širším fettuccine - a obojí je parádní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky