pondělí 24. srpna 2015

Profesionální kuchařské nože

V domácí i profesionální kuchyni oblíbené a často používané nože. Kuchařské nože jsou opatřeny čepelemi z prvotřídní nerezavějící oceli. Nože jsou optimálně vyvážené a vybavené ergonomickou nebo protiskluzovou rukojetí. Kuchařským nožem nazýváme kuchyňský nůž s klasickým tvarem čepele, který se vyrábí v různých délkách.


Důležitou vlastností je vyšší čepel a tvar ostří, který umožní kolébavé krájení bylinek, oříšků a zeleniny. Do základní výbavy každého profesionálního kuchaře patří kvalitní sada nožů, jež jsou určeny pro konkrétní typ úpravy.

Vedle univerzálního kuchařského nože je to filetovací, špikovací a vykosťovací, dále nůž na pečivo, šunku či speciální nože na ovoce a zeleninu. Máme kamennou prodejnu na Praze 8. Na prodejně máme široký sortiment, zboží si zde můžete prohlédnout a zakoupit. Naši vyškolení prodavači Vám rádi poradí. Většinou dosahují délky čepele kolem centimetrů.


Zároveň mívají ostří, které není rovné, ale ohýbá se nahoru směrem ke špičce nože. To je usnadňuje krájení, pokud tedy krájíte. Pro zpracování masa je nejvhodnější použít nože kuchařské.

Kuchyňské nože lze pořídit po jednotlivých kusech, ale také v sadách, které jsou cenově výhodnější. Jsme autorizovaným prodejcem kuchyňských nožů německého výrobce Wüsthof Dreizackwerk Solingen. Pro náročné zákazníky jsou určeny luxusní kované kuchyňské nože Epicure a IKON s rukojetí z tropického dřeva.


Podobně jako náčiní kuchařské , i nože na zeleninu nabízejí širokou škálu možností. Stejně dobře s nimi zpracujete i ovoce nebo zbavíte maso drobných tukových částí. Do předcházející skupiny někdy řadíme i tzv. Vzhledem k jejich specifickému určení si je ovšem představíme. Kované nože se stále vyrábí s vysokým podílem ruční práce.


Během výroby se zhutňují a formují do požadovaného tvaru. Velmi dlouho si drží ostří, jsou perfektně vyváženy, vyznačují se důsledným designem a promyšlenou funkcí. Hodí se především k profesionálnímu použití. Kvalitní kuchařské nože potřebuje profesionální kuchař i každý kdo rád vaří. Správný kuchařský nůž vám velmi usnadní práci v kuchyni.


Kožené pouzdro pro nože g hnědá mocca stylové uložení kapesního nože Deejo. Nože Red Spirit byly navrženy pro ostrost bez kompromisů. Kulatá, asijskými noži inspirovaná, rukojeť perfektně padne do ruky a ideálně splňuje veškeré ergonomické požadavky profesionálníchi ambiciózních amatérských kuchařů - a to je při delším používání mimořádně důležité. V tom případě určitě hledáte kvalitní a cenově dostupné kuchyňské a kuchařské nože , které jsou vhodné jak pro domácí, tak pro profesionální použití.


Sháníte vhodný nůž do kuchyně a nevíte, který si vybrat?

Od přípravy jídla v domácnosti přes nejrůznější drobné práce až po táboření a přežití v drsných přírodních podmínkách. Dranžírovací nože , porcovací nože , kuchařské nože na šunku, nože santoku. Profi kuchařské nože sada. Pro lepší přehled a snadnou orientaci jsme pro Vás rozdělili kuchařské nože F. Dick, Zwilling a Wusthof do kategorií dle vlastností a použití. Na sekání bylin, krájení zeleniny, masa a ryb nebo na odstranění vnitřností.


Nabízíme kuchařské nože z kvalitní uhlíkové oceli. Velmi důležité je vybrat si správný kuchařský nůž tak, aby nám usnadnil práci. Oblíbené jsou nerezové nože nebo také keramické nože. Jejich nože jsou používány nejen špičkovými kuchaři po celém světě, ale stále více si získávají popularitu mezi amatérskými kuchaři. Výjimečného ostří bylo dosaženo kombinací těch nejlepších technologií s nepřekonatelnými zkušenostmi řemeslníků, kteří tyto profesionální nože vyrábějí.


Nože vyrábíme většinou na zakázku nebo si můžete vybrat z naší nabídky hotových nožů. Naše ručně dělané nože vynikají vysokou precizností zpracování, kvalitou a odolností. Také Vám zhotovíme profesionální nože kuchyňské, kuchařské a řeznické.


Pro kuchaře a řezníky nabízíme výrobu sad nožů na míru. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Pravidelné akce a slevy na Kuchyňské nože.


Tescoma, Tefal, Lamart a dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky