pátek 14. srpna 2015

Plastový kelímek

Plastový kelímek

Vyrábíme a dodáváme plastový nápojový kelímek z polypropylenového materiálu pro vícenásobné použití. Zajišťujeme ekologický systém vratných kelímků NickNack. Komplexní systém vratných kelímků. Vratný plastový kelímek Popcup l. Ekologický zdravotně nezávadný plastový kelímek Popcup.


Při zakoupení nápoje uhradí zákazník zálohu, kterou po vrácení kelímku obdrží zpět. V opačném případě zůstává kelímek zákazníkovi jako hodnotný suvenýr. Plastový kelímek je však lehčí než sklo, což je příjemné pro obsluhující pracovníky.


Plastový vratný kelímek ze SAN, je vhodný alkoholické nápoje, využije se v baru, na večírku, festivalu, na zahradě, u. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jsou oblíbené k podávání limoná ovocných šťáv i alkoholických nápojů - piva v případě větších kelímků, slivovice, vodky a jiných tvrdých alkoholických nápojů v případě menších kelímků. Plastové kelímky jsou nápojové kelímky vyrobené z různých typů umělé hmoty (PP, PET, PS).


Vybírejte z nejširšího sortimentu nápojových kelímků na našem trhu. Pevný nápojový jednorázový plastový pohárek je vyroben z PP materiálu. Nápojové kelímky z klasických materálů PP a PS jsou nejpoužívanější a nejlevnější. Dejte lidem nicknack a už ho nepustí z ruky.


Jako jediný z kelímků se snadno nosí. Je odolný, hygienický a bezpečný. Poslouží na festivalu, sportovní akci, veletrhu nebo soukromé párty.


A nejen tam – hodně často i doma jako suvenýr. Hodnocení produktu: (). Lahvička airless lux černá 50ml. Lékárenský plastový kelímek s víčkem na jedno použití o objemu 120ml vyrobený ze zdravotně nezávadných vstřikovaných plastů, hlavně pro farmaceutický průmysl. Kelímek průhledný PS hranatý 3ml.


Reusable cup with a clip for hanging. Just give people NICKNACK and they will never let go of it. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Kč Kč bez DPH Kč Kč bez DPH Skladem.


V našem e-shopu obalovým materiálem najdete obaly a obalový materiál za velkoobchodní ceny. Dodáváme do celé ČR do hodin. Naše prodejna Naše provozovna v Náchodě. GOCUP je ekologický, zdravotně nezávadný kelímek z kvalitního polypropylenu bez zdraví škodlivých BPA, ve kterém si odnesete svou oblíbenou kávu a který posléze můžete vrátit v kterékoliv z kaváren zapojených do partnerské sítě GOCUP.


Zapomeňte na Geocaching! Vydávejte se na výlety za dobrou kávou! Na naší mapě najdete kavárny v České republice, kde si můžete odnést vynikající kávu ve vratných plastových kelímcích GOCUP Inspirací vám může být naše mapa kaváren, kde dostanete nejen opravdu dobrou kávu, ale navíc si ji můžete odnést s sebou ve svém oblíbéném vratném kelímku!


Plastový kelímek

V nabídce naleznete potahovací hmoty, cukrářské potřeby, potravinářské barvy, fondány i vykrajovátka na cukroví a další suroviny a potřeby pro domácí pečení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky