středa 26. srpna 2015

Sunkovar tescoma

PRESTO, s teploměrem Šunka je pravidelnou součástí jídelníčku většiny z nás. I když se snažíme kupovat ty nejkvalitnější, s pravou domácí se nedají srovnat. Vynikající pro přípravu domácí šunky, s univerzálním teploměrem pro přesnou kontrolu teploty během dušení šunky.


Vyrobeno z tepelně odolného plastu a žáruvzd. Vynikajúci na prípravu domácej šunky, s univerzálnym teplomerom pre presnú kontrolu teploty počas dusenia šunky.

My jsme se rozhodli pro jednu z nich. Proto neprodáváme šunkovar tescoma ani šunkovar orion. Prodáváme šunkovary, které vyrábí české slévárny. Tescoma u nás nehledejte.


Existuje spousta menších či větších pomocníků, bez nichž se vaření a přípravu svých oblíbených pokrmů ani nedovedete představit. Recept na domácí vepřovou šunku. I když někteří tvrdí, že domácí výroba šunky je složitá, opak je pravdou.

Je to velice jednoduché, máte vlastní produkt a znáte jeho složení, narozdíl od některých kupovaných produktů. PRESTO je patentovým výrobkom a je vyrobený zo špeciálneho plastu, ktorý spoľahlivo odolá teplotám do 1°C (var vody). Nádoba je navyše opatrená nožičkami zo žiaruvzdorného silikónu, ktorého odolnosť je závratná - do 2°C. Opatřeno redukcí pro přípravu poloviční porce šunky. Moderní typ plastu který je odolný relativně vysokým teplotám a zároveň nepřilnavý.


Sáčky odpadají a naopak možnosti přibyly. Lze jej použít na přípravu paštiky či galantiny. Součástí balení je teploměr. Takže dva v jednom, páč ten jsem stejně koupit plánoval. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi.


Až po dosažení této teploty (masa) se počítá čas na jeho tepelnou úpravu. Důvod je jasný: Doma přípravená šunka obsahuje pouze kvalitní maso dle vašeho výběru, sůl, trochu cukru a vody, případně nakládací solící směs. PRESTO s teploměrem - nejlepší ceny všech výrobků, akce a slevy najdete na AkcniCeny. Po kliknutí na odkaz „Zobrazit v obchodech“ budete přesměrováni na srovnávací portál Heureka. Na něm si můžete porovnat ceny jednotlivých obchodů a přečíst si recenze a hodnocení šunkovarů od jejich uživatelů.


Nerezový šunkovar s teploměrem.

Vám umožní vaření domácí šunky, která neobsahuje průmyslová plnidla a nezdravé chemické příměsi. Je sice třeba ji dostatečně brzy spotřebovat, ale její domácí příprava a skvělá chuť za to opravdu stojí! Presto je vybaven univerzálním teploměrem pro přesnou kontrolu teploty během dušení šunky.


Súčasťou je i nepostrádateľný teplomer. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. TESCOMA Šunkovar Presto s teploměrem.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky